Hoe word ik een gecertificeerd Coach voor All-Star Cheerleading

February 15

De Verenigde Staten alle Star Cheerleading Federation (USASF) houdt toezicht op de veiligheid, regels en voorschriften voor all-star cheerleading programma's. Het maakt alle aspirant all-star coaches een rigoureuze credentialing proces doorlopen. Dit proces omvat bestuderen en vast te houden aan de regels van de Federatie, passeren van een online test en kennis in een hands-on test aan te tonen.

Ready, Set en vereisten

Aspirant all-star coaches moeten ten minste 18 jaar oud, passeren een achtergrondcontrole en carrière deel uitmaken van de USASF zelfs in aanmerking komen voor referenties. Dat lidmaatschap kost $30 voor het eerste jaar. Het kost een beetje meer om referenties op de coaching niveaus. Dat kan variëren van $15 tot $30 afhankelijk van de vaardigheid set. De betalingen kunnen worden gedaan online tijdens de registratie. Een niveau 1-coach heeft geen behoefte aan voorafgaande formele coaching ervaring, maar alle andere niveaus doen. De organisatie vraagt om een praktische veld ervaring validatie formulier ondertekend door de eigenaar van een sportschool of team.

Testen van de leraren

Regels voor overeenkomstige vaardigheidsreeksen zijn in de bron sectie van het profiel van de gebruiker op USAF.net. Elke coach wordt verwacht om te weten hen voordat zij een online test. De regels gelden beperkingen en procedures voor all-star cheerleading stunts, bezorgdheid over de veiligheid. Bijvoorbeeld, vormt een coach testen voor niveau 1 tumbling moet weten wat de oorzaak van vroege versies in piramides en wat een ware ontkoppelen tijdens een stunt.

Tachtig procent of anders

Eerste-timers moeten het passeren van de online veiligheid regels met een score van 80 procent of beter testen. De test duurt meestal ongeveer een uur. Het is in de sectie resources industrie van het profiel op de website USASF. Succesvolle aanvragers moeten afdrukken van de certificering van voltooiing.

Steken de Landing

De online test wordt gevolgd door een hands-on test die, volgens het tijdschrift van de 'Cheer Professional', is een unieke verbale beoordeling gegeven van een coach's vermogen om te leren van vaardigheden. Coaches moeten uitleggen de stappen in elke vaardigheid de tester de manier waarop ze zou beschrijven aan een team. Het duurt 45 minuten tot een uur. Coaches kunnen de website USASF vind je een credentialing locatie in de buurt van hen gedurende het hele jaar. Beheerders van de hands-on test moet het certificaat van voltooiing voor de online test wordt weergegeven.

Waarschuwingen

  • U kan niet worden credentialed tenzij u een huidig lid van de USASF.

Tips

  • Vergoedingen voor certificering zijn gebaseerd op het niveau dat u wilt testen in en het gebied: stunts, worpen en tumbling.
  • Certificering is goed voor drie jaar.

gerelateerde artikelen