Glucosamine & hypertensie

February 7

Glucosamine & hypertensie

Niemand wil een beslissing tussen lijden aan pijn in de gewrichten of behandelen van hoge bloeddruk. Echter, veel mensen die willen nemen van glucosamine sulfaat supplementen doen. Glucosamine supplementen help traktatie de pijn en zwelling geassocieerd met artrose, maar veel bevatten een hoog gehalte aan natrium. De verhoogde inname van natrium kan leiden tot hoge bloeddruk, met name voor natrium-gevoelige personen.

Bloeddruk

Bloeddruk meet de kracht van bloed duwen tegen de muren van uw slagaders in eenheden van millimeters kwikkolom--mm Hg. de systolische bloeddruk meet de kracht uitgeoefend terwijl uw hart klopt, tijdens de weeën terwijl diastolische bloeddruk meten de kracht uitgeoefend terwijl uw warmte ontspannend is, tussen beats. Hoge bloeddruk bestaat wanneer de systolische druk consequent 140 mm Hg meet of hoger, of uw diastolische bloeddruk meet constant 90 mm Hg of hoger. Hoe hoger de bloeddruk, hoe groter het risico op cardiovasculaire problemen te ontwikkelen, alsmede schade aan uw ogen, nieren en hersenen.

Vele factoren dragen bij aan de ontwikkeling van hoge bloeddruk, met inbegrip van teveel Natrium inname.

Glucosamine functie

Glucosamine helpt versterken van normaal kraakbeen, de bindweefsels in je lichaam die vorm kussens tussen je gewrichten. Controverse bestaat of glucosamine supplementen daadwerkelijk kunnen herstellen van beschadigde kraakbeen of vertragen de progressie van artrose, maar glucosamine lijkt te helpen sommige mensen door het verminderen van gewrichtspijn en zwelling, vooral in de knieën.

Glucosamine supplementen

Glucosamine supplementen bestaan als tabletten, capsules, poeders en vloeistoffen, alsook in een vorm die geschikt is voor injectie. Je lichaam absorbeert ingespoten glucosamine beter dan oraal toegediende glucosamine, injecties zijn echter duurder en pijnlijker. Alle vormen van glucosamine supplementen zijn afgeleid van schaaldieren zoals garnalen, krab en kreeft. Om deze reden mag mensen allergisch voor schaaldieren niet glucosamine supplementen. Daarnaast kunnen ze ook natrium, bevatten, er weliswaar natriumvrij formuleringen te koop evenals.

Glucosamine ingrediënten

De hoeveelheid natrium in glucosamine supplementen kunnen leiden tot verhoogde bloeddruk, vooral wanneer genomen op een dagelijkse basis. De 2010 dieet richtsnoeren voor zowel Amerikanen als het Institute of Medicine adviseert gezonde volwassenen beperken Natrium inname tot ongeveer 1.500 mg tot 2.300 mg natrium per dag. Inname van een eenmaal daags natrium-bevattende glucosamine sulfaat supplement bevattende 20 procent natrium aanzienlijk bijdraagt aan die dagelijkse limiet.

NATRIUMVRIJ Glucosamine supplementen

Meeste laboratoriumonderzoek op de veiligheid en effectiviteit van glucosamine is uitgevoerd met behulp van glucosamine sulfaat is gestabiliseerd met natriumchloride. Echter, vanwege de bezorgdheid over hoge bloeddruk verband met verhoogde natrium consumptie met behulp van deze supplementen, glucosamine sulfaat supplement fabrikanten bieden natriumarm of natriumvrij versie van glucosamine sulfaat. Deze supplementen gebruik kaliumchloride in plaats van natriumchloride voor stabilisatie, bieden dezelfde effecten als glucosamine sulfaat natriumchloride zonder de extra natrium, verminderen van het risico voor het verhogen van de bloeddruk van mensen die ze op een regelmatige basis.


gerelateerde artikelen