Biologische Autowassen vloeibare zeep ingrediënten

January 20

Biologische Autowassen vloeibare zeep ingrediënten

Elke keer u wassen uw auto, die chemische stoffen bevatten zeep, olie en vuil mondt uit in de storm-riool, die uiteindelijk in meren en rivieren lopen. Het kiezen van een organische Autowassen cleaner is beter voor het milieu en zachter op uw auto. Verschillende fabrikanten hebben 'groene' Autowassen vloeibare wasmiddelen die wassen, reinigen, ontvetten en Pools zonder de agressieve chemicaliën gemaakt. Deze producten gebruiken organische ingrediënten en sommige niet eens nodig om water te gebruiken in het reinigingsproces.

Natuurlijke oppervlakteactieve stoffen

Natuurlijke oppervlakteactieve stoffen zijn de ingrediënten die echt schoon. Ze verwijderen vuil, olie en vuil van de buitenkant oppervlakken. Deze oppervlakteactieve stoffen bevatten kokosnoot gebaseerde zepen die milieuvriendelijk zijn en bevatten geen fosfaten.

Fosfaten worden gevormd door fosfor. Fosfor komt voor in planten en dieren. Er zijn natuurlijke fosfaten, maar wanneer door de mens veroorzaakte fosfaten waterwegen en meren invoert, ze veroorzaken een versneld verouderingsproces waardoor algen en waterplanten groeien wild en gebruiken het zuurstof, die doodt de vis en spoelen van de waterweg, volgens Wilkes University Center for milieukwaliteit, Environmental Engineering en aardwetenschappen.

Silicium

Silicium wordt gebruikt om vuil te worden verwijderd zonder krassen. Silicon laat een glad gevoel en glans op elk type motorvoertuig of waterscooters.

Silicon komt uit silicaat, het tweede meest voorkomende element in de aardkorst, volgens Kennesaw State University. Silicium is het primaire ingrediënt in glas, cement, keramiek, bakstenen en meeste halfgeleidermateriaal. Verschillende vormen van silicium zijn natuurlijk gevonden in het milieu, volgens de Milieuraad van geletterdheid.

Carnaubawas

Carnaubawas, Brazilië of palm wax, een afkorting is een wax van carnauba palmbladeren. Deze palmen zijn gegroeid alleen in het noordoosten van de Braziliaanse staten. Het bevat de esters van vetzuren, vetalcoholen, zuren en koolwaterstoffen, volgens de voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties.

Carnaubawas wordt gebruikt op auto's, schoenen, tandzijde, poetsmiddelen, meubels en vloer wassen. Het is hypoallergeen en verzachtend eigenschappen heeft. Dit is waarom het soms in cosmetica gebruikt wordt, volgens de Plantentuin van de Universiteit van Californië-Los Angeles.

Water

Diverse organische Autowassen zepen hoeft geen water te reinigen van uw auto. Ze zijn zijn gemaakt met water en gespoten op en afgeveegd met microfiber cleaning cloths of handdoeken. De biologische vloeibare zeep is gespoten op de auto en op de doek. De reinigingsmiddelen lossen het vuil en het vuil en het doekje veegt het weg. Het resterende natte residu is afgeslepen uit voor een glans.

Door het gebruik van de waterloze organische auto reinigingsmiddelen bespaart water. Home auto wassen gebruikt 116 gallons water, volgens de Department of Environmental Protection van Massachusetts. Waterloze autowasstraten Bespaar water en watervoorziening.


gerelateerde artikelen