Wat zijn de behandelingen voor corticale staar?

February 5

Wat zijn de behandelingen voor corticale staar?

Corticale staar zijn een type van leeftijdsgebonden cataract, dat komt ook veel voor bij patiënten met diabetes. Een corticale cataract vormen in de cortex, die één laag van de natuurlijke lens van het oog; Deze staar neigen te laten uitzien als spaken en kunnen problemen geven met verminderde visie en schittering. Cataract extractie is de definitieve genezing voor een corticale cataract, maar er zijn een aantal andere maatregelen die een arts kan voorschrijven totdat de cataract is geavanceerd genoeg voor verwijdering. Er zijn geen wetenschappelijk goedgekeurde medicijnen die kunnen behandelen of genezen van staar.

Recept bril

Aangezien corticale staar leiden verminderde gezichtsscherpte tot kunnen, kan de oogarts voorschrijven sterkere bril of Bifocaal om te helpen een persoon met corticale staar Zie beter, volgens de website van alle over visie. De progressie van de symptomen van de cataract beïnvloedt hoe lang de nieuwe bril kunnen werken voor de patiënt. Zodra sterker lenzen niet in staat zijn om de visie voldoende voor de persoon te laten functioneren, moeten andere alternatieven zoals cataract chirurgie worden beschouwd.

Tactiek te verminderen schittering

Zoals vermeld op de website van optische Kessler, kan het gebruik van coatings van de anti-schittering op de lenzen van een paar glazen lager het bedrag van schittering tijdens het rijden van de nacht-tijd. Beheer de niveaus van licht gebruikt voor het lezen en uitvoeren van dagelijkse taken kan ook helpen patiënten beheren van problemen met de schittering die kan worden veroorzaakt door corticale staar.

Cataract extractie chirurgie

Wanneer de visie problemen veroorzaakt door de corticale cataract te groot om met nieuwe recept sterkte glazen of -schitterende coating worden beheerd, is de behandeling voor een corticale cataract cataract extractie en kunstmatige lens plaatsing in het oog. Cataract chirurgie is een poliklinische procedure en omvat van de chirurg oog is de ooglens troebel verwijderen in de operatiekamer. De chirurg plaatst de kunstmatige lens in het oog. De chirurg schrijft verschillende oog drop medicijnen voor de patiënt thuis gebruiken en de patiënt over het algemeen zal naar huis gaan later diezelfde dag. De patiënt zal dan follow-up met de chirurg zoals gepland. Cataract chirurgie is effectief in het verbeteren van visie, en volgens de website van alle over visie, cataract chirurgie is de meest gebruikelijke procedure in de Verenigde Staten.


gerelateerde artikelen