Afvallen maakt u blik jonger?

December 1

Afvallen maakt u blik jonger?

Naarmate mensen ouder worden, zij vaak gewichtstoename. Extra gewicht prima overweg met uw leeftijd, aangezien er een zichtbaar teken van uw vertragende metabolisme. Tegengaan van het effect van de veroudering van extra gewicht door verliezen van extra gewicht langzaam en oefenen om de Toon van uw spieren. Gewoon niet teveel gewicht te verliezen, of moet u wellicht extra rimpels te kampen met.

Factoren

Of u er jonger na het verliezen van ongewenste ponden, hangt af van een aantal factoren. Bent u meer dan 40, kunt teveel afvallen u een uitgemergelde uitstraling geven waardoor je lijkt ouder, terwijl het houden van een paar extra ponden rond kan leiden tot een meer jeugdig uiterlijk. Aan de andere kant, bent u aanzienlijk overgewicht, kan afvallen op een gezonde manier geven u een jeugdige, afgezwakt silhouet.

Je gezicht

Als het gaat om je gezicht, zijn er pros en cons. aan het verliezen van gewicht. Als u een aanzienlijke hoeveelheid overtollige gewicht dragen, misschien u opgevallen dat je ogen kleiner en uw kaaklijn minder gedefinieerd. Afvallen zal je ogen verwijden en verscherpen uw profiel. Het nadeel van het verliezen van gewicht is dat rimpels meer merkbaar worden kunnen zodra zij bent niet explosiemotor omhoog met extra vet. Een natuurlijk effect van veroudering is dat de geleidelijke verdwijning van vet kussentjes onder de ogen--zonder hen, ogen oudere kan verschijnen.

Langzaam afvallen

De wijze waarop je gewicht verliezen kan uw uiterlijk aanzienlijk beïnvloeden. Hebt u een grote hoeveelheid gewicht te verliezen, en snel verliezen, kan je eindigen met overtollige huid. Dit kan u een untoned, rimpelige uitstraling geven. Veel mensen die meer dan 100 kg verliezen kiezen voor operatie om te verwijderen van de overtollige huid, die herstelt van hun jeugdige uitstraling hebben. Afvallen in een traag tempo van 1 pond per week om te minimaliseren van de kans op het ontwikkelen van losse huid.

Oefening

Naarmate je ouder worden, verliest u spiertonus. Een van de beste manieren om gewicht te verliezen en het stimuleren van een jeugdige uitstraling is uit te oefenen. Heffen gewichten naar Toon spieren en deelnemen aan krachtige activiteiten te geven uw huid een jeugdige gloed. Oefening kan meer doen dan geeft uw lichaam een meer jeugdig uiterlijk--het heeft een Anti-Aging effect op de hersenen. Het beïnvloedt ook hoe je jezelf ziet. Uitstappen en doen een activiteit zoals mountainbiken of Kanovaren kunnen helpen u te voelen jeugdige. Hoewel er waarheid aan het gezegde, "als je niet goed kijkt, je niet een goed gevoel", is het omgekeerde ook waar. Gevoel goed mogelijk het beste elixer voor jeugdige looks die bestaat.


gerelateerde artikelen