Hoe mensen verslaafd raken aan Alcohol?

December 13

Plezier

Mensen gebruiken alcohol omdat ze genieten van de manier waarop het maakt hen het gevoel, verslag artsen aan de Amerikaanse Academie van Family Physicians (AAFP). De hersenen is aangesloten aangename gevoelens uitzoeken en herhaal het proces dat die reacties mogelijk gemaakt. Alcoholisme is een ziekte die invloed op de hersenen, het maken van een verlangen naar een herhaling van de goede sensaties. Artsen op de AAFP zeggen dat de hersenenchemie eigenlijk verandert om te zoeken naar deze aangename activiteiten, waardoor het bewustzijn te verliezen van de controle over het gedrag dat hen zal bieden. Alcoholisme en een verslaving aan alcohol, treedt op wanneer de behoefte aan deze herhaalde aangename sensaties sterker is dan de behoefte aan veiligheid wordt. Gevolgen hebben, zoals verlies van relaties, banen en vrijheid overwonnen niet de verlangens van de hersenen om meer plezier.

Fysieke veranderingen

Artsen het Mayo Clinic rapport dat, na verloop van tijd de balans van gamma - aminoboterzuur (GABA) en glutamaat worden gewijzigd. GABA remt impulsief gedrag en glutamaat veroorzaakt het zenuwstelsel te worden opgewekt. Dopamine niveaus zijn ook verhoogd door alcohol, waardoor het gedrag van genot-zoekende. Genetische tellers kan ook bijdragen aan alcoholisme, zoals de ziekte heeft de neiging om te draaien in gezinnen. Degenen met een genetische neiging tot alcoholisme zijn meer kans op verslaafd raken zodra ze beginnen met drinken. Drinken kunt ook blokkeren bepaalde stresshormonen, die toevoegen aan de waarschijnlijkheid van verslaving voor degenen die gebruik maken van alcohol tegen stress.

Psychologische Boost

Veel mensen gebruiken alcohol om sociaal in verschillende groepen worden geaccepteerd. Mayo Clinic artsen verslag dat mensen met een laag zelfbeeld vaak alcohol gebruiken om hun vertrouwen en passen bij hun collega's, die tot langdurig gebruik en verslaving leiden kunnen. Mensen met andere psychische stoornissen naast sociale fobieën wenden vaak tot alcohol aan zelfmedicatie. Patiënten met depressie, bipolaire stoornis en obsessief-compulsieve stoornis raken vaak verslaafd aan alcohol na het gebruik van de drug te verminderen de intensiteit van hun symptomen.

Overmaat

Verslaving aan alcohol is een proces dat zich na verloop van tijd ontwikkelt vaak jaren. Drinken drankgebruik voor een langere periode van tijd verhoogt de kans op het ontwikkelen van een afhankelijkheid van het medicijn. Mayo Clinic artsen melden dat voor mannen, 15 drankjes of meer per week tot een fysieke afhankelijkheid, leiden kan terwijl vrouwen 12 of meer glazen per week drinken dreigen om alcoholisten. Tijd frames variëren tussen individuen en kan worden beïnvloed door erfelijkheid, het tijdperk toen het drinken eerste begon, omgevingsfactoren, zoals het drinken in het huis, en andere emotionele en mentale stoornissen.


gerelateerde artikelen