Home Remedies voor een Baby met maagklachten & Gas

May 14

Home Remedies voor een Baby met maagklachten & Gas

Baby's met gas of een last van de maag zal ongemakkelijk maar hoeft meestal niet medische aandacht. Baby Center raadt echter aan dat ouders hun baby's kinderarts contact als hij ziek verschijnt. Voorkomende oorzaken van buikpijn en gas bij zuigelingen zijn koliek, reflux, een maag-bug, voedselintolerantie, constipatie of een darm verstopping. Veel huismiddeltjes kunnen symptomen verlichten en helpen een baby zich beter voelt. Ouders moeten deze behandelingen praten met hun kind arts alvorens hen te gebruiken, om er zeker van te zijn dat een juiste methode wordt gebruikt.

Geef het wat tijd

Volgens «««KellyMom.com, een baby heeft een onrijp immuunsysteem bij de geboorte en gas kunnen optreden, zoals haar systeem klaar is met ontwikkelen. Als een ouder niet kunt een oorzaak van de gas- of maag pijn vinden, waardoor het tijd zal vaak leiden tot een verlichting van de symptomen. Echter, als een baby in ernstige pijn. ze moet meteen medische interventie omdat een intestinale blokkering aanwezig kan zijn.

Massage

Een mijngashoudende baby kan vrijstelling krijgen van een bovenliggende licht masseren zijn buik. «««AskDr.Sears.com, zegt dat dit kan helpen de gasbellen langs bewegen. Plaatsen van een baby in een warm bad zal ook zijn buik te kalmeren en hem meer comfortabel en ontspannen.

Burping Baby

Volgens de gezondheid van de kinderen, baby's die mijngashoudende of kieskeurig mogelijk vol met lucht die werd geslikt als ze aten. Pauzes nemen tijdens het voederen van sessies om een baby te boeren zal helpen verminderen van de ophoping van lucht in haar buik. Licht klopte haar terug totdat ze boert terwijl haar rechtop tegen een schouder of over de ronde is een goede manier om eruit te komen van de lucht. Met behulp van een doek onder haar kin zal verhinderen spit-up op kleding of meubilair.

Medicatie

Diverse gas- en maagklachten medicijnen zijn beschikbaar voor baby's. De meest voorkomende medicatie is een daling van de simethicone, zoals Mylicon. Het werkt door het breken van de gasbellen in de maag en de darmen van een baby. KellyMom.com zegt dat de medicatie effectief zijn kan bij het verminderen van de gasbellen, maar niet altijd huilen de maag gas en boos is gekoppeld verminderen. Gebruik simethicone druppels zoals geadviseerd door een baby's kinderarts.


gerelateerde artikelen