Wild Wing Cafe voedingswaarde-informatie

May 2

Wild Wing Cafe voedingswaarde-informatie

Wild Wing Cafe begonnen in Hilton Head, South Carolina, met een jonge man verlangen naar hot wings en een emmer koud biertje. Na het starten de eerste Wild Wing Cafe, groeide de smaak voor de hete vleugels in restaurants in verschillende Staten. Terwijl het menu in het Wild vleugel Cafe rond hot wings draait, kenmerkt het menu ook traditionele favorieten zoals hamburgers, broodjes en hapjes. Elke menukeuze volgt een gedetailleerd recept dat in specifieke voedingswaarde-informatie resulteert.

Typen

Wild Wing Cafe biedt meer dan 30 smaken van saus die kunnen worden toegevoegd aan de buffalo wings, zonder been nuggets of ribben. Wild Things, The Spud Zone, Fiesta Fiesta en Saucy favorieten omvatten de andere categorieën in het menu. Wilde dingen omvatten traditionele voorgerechten zoals spinazie dip, uienringen en mozzarella stokken. De Spud Zone omvat frites en chips, terwijl Fiesta Fiesta Mexicaanse stijl gerechten zoals nachos en queso dip omvat. Hoofdgerechten omvatten een scala aan salades, ribben, sandwiches, wraps en hamburgers.

Grootte

Met de grote verscheidenheid van menu-opties, is voedingswaarde-informatie op de Wild Wing Cafe is afhankelijk van de ingrediënten, serveren van grootte en koken methode. De grote buffalo salade met slayer saus bevat bijvoorbeeld 645 calorieën per salade met 44 g totale vetgehalte, 5 g koolhydraten en 12 g eiwit. De ingrediënten van spekjes en bleu kaas toevoegen belangrijke vetcalorieën aan de grote buffalo salade. De aardappel partjes mand bevat 560 calorieën per 2 kopjes serveren met 28 g totale vetgehalte, 79 g totale koolhydraten en 9 gram eiwit, volgens de website van My Fitness Pal.

Functies

Wild Wing Cafe bereidt allermeest naar de menu keuzes met verse ingrediënten zonder gebruik van voorverpakte verwerkt voedsel. Bijvoorbeeld, de hamburgers worden gevormd in pasteitjes door hand met mager rundergehakt van klasse A en de kip vingers zijn gemaakt van verse tenderloins gedipt in zelfgemaakte slagman. De bleu kaas en sausen ook dompelen ranch zijn huisgemaakt.

Identificatie

Bestellen bij Wild Wing Cafe impliceert een proces van het kiezen van sauzen, kaas en andere toppings. De beslissingen genomen tijdens deze stappen kunt sterk de hoeveelheid calorieën, vet, koolhydraten en eiwitten. De eerste stap begint met het kiezen van de sandwich of het bedrag van de vleugels gevolgd door 33 smaken van saus. Vervolgens u kies de kaas zoals Monterey jack, cheddar of mozzarella en afwerking met extra toppings zoals salsa, brand geroosterde paprika of guacamole.

Overwegingen

Om de hoeveelheid calorieën aan het begin van de Wild Wing Cafe door het vermijden van vette sandwiches of hoofdgerechten zoals de ribben. Het vermijden van extra sauzen zoals bleu kaas of ranch dompelen sauzen aanzienlijk minder calorieën en vet. U kunt ook calorieën opslaan door het entree zonder kaas bestellen en toevoegen van salsa en geroosterde paprika in brand. De Wild Wing Cafe biedt ook een waarde-menu met diverse maaltijden geprijst onder $10.


gerelateerde artikelen