Beste plaatsen om te kamp en vis Kortbij Tucson

September 19

Beste plaatsen om te kamp en vis Kortbij Tucson

Voor de niet-ingewijden bezoeker lijkt de zon-afgedroogd woestijn van Arizona Tucson rondom een onwaarschijnlijk plaats te vinden van een goede visserij gat. Maar u hoeft niet ver te rijden om te vinden een oase in de woestijn sheltering verschillende vissoorten hongerig enkel wachtend op u om uw haak in het water gooien. Aangrenzende campings of verspreide campings kunnen u genieten van de visserij-actie voor dagen en koken tot uw vangst boven een kampvuur onder de uitgestrekte woestijn hemel.

Forel Tales

Hebt u een harde tijd het slikken van de verslagen van de goed vissen in de woestijn, misschien je denkt visserij voor koud water forel binnen 35 mijl van Tucson is gewoon een verhaal van de vis. Hoofd naar Willow Canyon in de Santa Catalina bergen tijdens het begin van de zomer en de herfst, echter, en de kans is goed hebt u een regenboogforel dansen op het einde van de regel in geen tijd. Arizona spel en vis voorraden de vis in Rose Canyon Lake van mei tot juni en September tot half November. De 6-acre meer is een mijl lange parcours rond het gedeeltelijk toegankelijk rolstoelen. De Rose Canyon Camping niet hebben aansluitingen en is geschikt voor tenten, RVs en trailers tot 22 voet lang. Het kamp 74 plaatsen liggen langs drie lijnen, met rolstoelvriendelijke toiletten en vestigingen. De camping sluit tijdens de winter.

Hoofd in de heuvels

Riem op uw rugzak en breng uw fly-rod naar hoek voor bruine- en regenboogforel langs Sabino en Lemmon kreken in de wildernis van de berg Pusch. Voer de canyon vanaf de onderkant op Sabino Canyon Road. Een tram van de visitor's center bespaart 3.8 mijl van schoen leer en steile klimmen. De tram stopt aan het begin van de West Fork Trail, die naar hok van zwembad stijgt. Hier ziet u plat, vegetatie-vrije gebieden gebruikt voor camping langs de weg. De onderkant van het hok zwembad heeft een zandstrand geschikt voor zwemmen, maar u vindt forel loer in de diepe wateren aan de bovenkant. Verder stroomopwaarts te bereiken meer zwembaden of wandelen in vanaf de bovenkant van de primitieve Gordon Hirabayashi Camping langs de Trail-Sycamore.

Lake Waters Run Deep

Een uur rijden ten zuiden brengt u naar Lake in Patagoniƫ, bekend om de oversize vis die in de wateren van de 90-voet-diep leven. Een 12,5-inch klompvis gevangen in het meer gewicht 2-plus pond is gelijk aan de wereld record vis vermeld door de International Game Fish Association. Breng uw boot toegang tot 12 boot-in sites met een vuur ring en picknick tafel bij Patagoniƫ Lake State Park. Het park heeft ook meer dan 100 plaatsen met elektriciteit geschikt voor tenten en elke grootte RV. Flush toiletten, douches en een dump station zijn on-site. Twee primitieve sites zijn ook beschikbaar.

Buiten de gebaande paden

Terugkeren naar de basis met een reis naar Arivaca Lake 50 mijl ten zuiden van het centrum. De 90-acre meer geldt bass, bluegill en meerval als het zich in een aantrekkelijk voor veel trekvogels oeverstaten habitat nestelt. Met gras begroeide heuvels rondom het meer, met rotswanden en bergen in de verte aan de weergave toe te voegen. Een primitieve oprit geeft toegang tot het lanceren van uw elektrische of peddel-aangedreven boot, behoud van de vredige sfeer. Een kluis toilet rondes uit de faciliteiten, en u moet uw eigen water en pack brengen uit uw prullenbak.


gerelateerde artikelen