Het Effect van oefening op korte-termijn geheugen

August 24

Het Effect van oefening op korte-termijn geheugen

Incidenten zoals te vergeten waar je je sleutels of of u uw vitamine nam vandaag maken veel mensen edgy als ze herhaaldelijk plaatsvinden. Met 4,5 miljoen mensen in de Verenigde Staten gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer in 2000, met een projectie van 13,2 miljoen mensen in 2050 zoals gemeld in de "archieven van Neurologie," het is geen wonder dat veel mensen zijn op zoek naar manieren om het afwenden van het verlies van korte-termijn geheugen. Velen op zoek bent bij uitoefening als een oplossing.

Overzicht

Veranderingen in korte-termijn geheugen zijn niet altijd de aanwijzingen van de ziekte van Alzheimer. Er zijn geen wetenschappelijk bewezen preventieve maatregelen of behandelingen voor de ziekte van Alzheimer, maar er zijn activiteiten die bij het onderhoud en de verbetering van de korte-termijn geheugen helpen.

Korte-termijn geheugen verschilt van lange-termijn geheugen in zowel de capaciteit van informatie kunnen worden herinnerd en de duur van de tijd waarvoor deze gegevens zullen worden bewaard. Encyclopedia.com meldt dat op korte termijn geheugen in het algemeen vijf tot negen eenheden van informatie voor een duur van 20 seconden tot een minuut kan bevatten. Op dat moment is de informatie verwijderd of verplaatst in het lange termijn geheugen.

Deskundige inzicht

Talrijke studies zijn uitgevoerd die het meten van het effect van fysieke activiteit en oefening op cognitief functioneren, een deel daarvan geheugen is. Een dergelijke studie, gepubliceerd in de "Archives of Internal Medicine," was getiteld "Een prospectieve studie van fysieke activiteit en de cognitieve achteruitgang bij oudere vrouwen." Het effect van fysieke activiteit op de cognitieve functie van meer dan 5.000 oudere vrouwen dit onderzoek gemeten over een periode van zes tot acht jaar. Gerapporteerde conclusies waren dat zelfs de meest gematigde lichaamsbeweging het risico van cognitieve achteruitgang in studiedeelnemers daalde. Auteurs van de studie opgemerkt dat factoren zoals een gezonde levensstijl en een verminderde hart-en vaatziekten kunnen ook een rol hebben gespeeld in de uitkomst van de studie en stel voor verder onderzoek is nodig om het definitief vaststellen van het effect van oefening en cognitieve functie.

Verder inzicht

Minder studies zijn ontwikkeld voor het meten van specifiek de invloed van oefening op korte-termijn geheugen, vanaf December 2010. Een dergelijke studie gepubliceerd in het "Journal van wetenschap en sportgeneeskunde" in februari 2008 geconcludeerd dat oefenen kortetermijngeheugen "deed niet vergemakkelijken". Deze studie werd uitgevoerd met 18 deelnemers in hun vroege 20s waren.

Betekenis

Wetenschap moet ontwikkelen en uitvoeren van aanvullende tests en methoden om de positieve relatie tussen oefening en cognitief functioneren, met inbegrip van korte-termijn geheugen volledig te evalueren. Een overzicht van de uitgevoerde onderzoeken op dit gebied tot 2006 werd gepubliceerd in de uitgave van juni 2006 van de "dagboek van toegepaste fysiologie" en geconcludeerd dat het onderzoek uitgevoerd door die tijd gevestigd een positieve relatie tussen fysieke activiteit en "het verouderen hersenen." Terwijl de rapportage dat meer onderzoek moet worden uitgevoerd, bestuderen de auteurs wijzen "lichaamsbeweging of fysieke activiteiten bevordert hersenen en cognitieve vitaliteit goed in de oudere volwassenheid."

Dagelijkse lichamelijke activiteit van ten minste 30 minuten, is zelfs als gedaan in kortere tussenpozen gedurende de dag naar het total van 30 minuten, al aanbevolen door gezondheidswerkers te verbeteren en fysieke gezondheid te behouden. Een extra bonus is dat deze dezelfde oefening ook bevordert--- of voorkomt u de daling van---cognitieve functie dat.


gerelateerde artikelen