De beste hardloopschoenen van Nike Marathon

September 9

De beste hardloopschoenen van Nike Marathon

De belangrijkste factor voor het voorkomen van letsel als je een loper is een schoen die past bij je voet en overeenkomt met de manier waarop die u uitvoert. Running-schoenen zijn ontworpen voor neutrale gangen of voor wie pronate. Neutrale hardloopschoenen zijn over het algemeen aangeduid als concurrentie of race schoenen en pronatie schoenen zijn geclassificeerd als motion control of stabiliteit schoenen. Nike Zoom Air marathons, gebruikt door zowel de elite als de amateur marathonlopers, is een grote neutrale schoen. Zijn beweging controle schoenen Nike Air Span of Equalon.

Gemeenschappelijke valkuilen

De beste hardloopschoenen van Nike Marathon

Niet hebben van een professionele diagnose van uw gang en kies de schoen die voldoet aan uw behoeften is een veelvoorkomend probleem. Het vinden van de Nike-schoen die comfortabel past is ook belangrijk. Een marathon lopen zal leiden tot ongemak, maar veel daarvan kan worden verlicht met een schoen die goed past. Nike schoenen hebben de neiging om uit te voeren dat een halve maat kleiner dan de gemiddelde sportschoen, maar dit weer is verschillend voor elke loper.

Waar te koop

De beste hardloopschoenen van Nike Marathon

Je kunt vinden van Nike schoenen, uw gait geanalyseerd en worden goed uitgerust hooguit specialiteit lopende winkels. Niketown winkels hebben ook professionals die van de juiste schoen voor jou beoordelen kunnen. Bent u niet in staat om de hulp die u nodig in persoon, zijn er een aantal online middelen om te helpen.

Kosten

Nike hardloopschoenen loopt over het algemeen van $45 tot $125 (augustus 2010). De prijs hangt af van wat voor soort schoen die u nodig hebt. Lichtere schoenen met minder demping, net als de Nike Free serie, zullen minder duur dan stabiliteit of motion control schoenen als de Nike LunarGlide + 2.

Comparison Shopping

Nike biedt schoenen gemaakt zowel voor de loper lichtgewicht, efficiƫnte en degenen die zouden kunnen vereisen meer demping en ondersteuning. Nike LunarRacers mix van zowel een lichtgewicht schoen en niveaus van het opvulmateriaal en zijn een geweldige keuze voor een marathon.


gerelateerde artikelen