Antivirale middelen

November 10

Antivirale middelen

Virale infecties worden veroorzaakt door parasitaire micro-organismen. Duizenden verschillende soorten virussen bestaan, elk met de mogelijkheid om te wijzigen en aan te passen aan hun omgeving, waardoor ze moeilijk te bestrijden. De conventionele medische aanpak is ter voorkoming van infectie door middel van vaccinatie. Zodra de infectie wordt ingesteld, kunnen sommige virussen reageren op antivirale middelen. Bovendien hebben een paar kruiden antivirale eigenschappen. Hoewel het aloude, vele kruiden FDA goedkeuring nog niet hebben ontvangen, en moeten met voorzichtigheid worden gebruikt. Altijd een gezondheidswerker te raadplegen alvorens te proberen kruiden of andere natuurlijke therapie.

Knoflook

Antivirale middelen

Knoflook is een keukenkruid met krachtige antibiotica en antivirale eigenschappen. Het is eeuwenlang gebruikt voor de behandeling van een verscheidenheid van infecties, zoals griep en verkoudheid. Volgens de Clayton College van natuurlijke gezondheid kruid gids is knoflook natuurlijk antibioticum, antivirale, antischimmel en antiparasitaire. Het merkt op dat het uitvoerig tijdens beide wereldoorlogen gebruikt werd en bekend kwam te staan als de "Russische penicilline." Het wordt gebruikt door herbalists versterken het immuunsysteem en te behandelen zowel beschermen tegen het griepvirus. Knoflook kan worden genomen vers of gevonden in Tablet PC- en capsule vorm.

Echinacea

Antivirale middelen

Echinacea is een populaire kruiden koude en griep remedie. Het groeit in Noord-Amerika en in de Indiaanse geneeskunde eeuwenlang is gebruikt voor de behandeling van ziekten zoals syfilis, malaria en difterie. De Universiteit van Maryland Medical Center merkt op dat verscheidene studies blijkt dat de werkzame bestanddelen van echinacea natuurlijk antiviral en antioxidant zijn, en bijdragen tot de versterking van het immuunsysteem. Het is niet duidelijk of deze stoffen rechtstreeks bestrijden van infecties, of gewoon het versterken van het vermogen van het lichaam tegen infectie op haar eigen. Verdere studie kan nodig zijn, maar herbalists beveelt echinacea voor zowel bacteriële en virale infecties. Echinacea kan worden gevonden in capsule zowel vloeibare uittreksel vorm.

Vlierbes

Antivirale middelen

Vlierbes is in kruiden en folk geneeskunde in Europa en de Middellandse Zee gebruikt sinds de tijd van Hippocrates. Een aantal klinische studies is gebleken dat sambucol, de belangrijkste chemische bestanddeel in zwarte vlier, is effectief tegen verschillende stammen van het griepvirus, met inbegrip van influenza B, seizoensgebonden griep, de vogelgriep en H1N1 of Mexicaanse griep. Vlierbes is over het algemeen genomen in vloeibaar extract vorm, zoals aangegeven door een gezondheidszorg professioneel.

Eucalyptusolie

Antivirale middelen

Eucalyptusolie wordt gebruikt in aromatherapie voor de behandeling van vermoeidheid, verkoudheid, hoest en verstopte. Het kan ook worden gevonden in sommige over-the-counter commerciële kou en hoest remedies zoals zalven en druppels. Het bevat drie bekende antibacteriële en antiseptische of infectie bestrijden verbindingen: quercetine en hyperoside looizuur. Studies gedocumenteerd door de Universiteit van Maryland Medical Center tonen aan dat Eucalyptusolie effectief is in de behandeling van bronchitis, sinusitis, oorontstekingen en vermindering van de borst congestie. Naast de antibacteriële eigenschappen van kunt eucalyptus behandelen en voorkomen van ernstige virale infecties. Het is een veelzijdige remedie die kan worden toegepast topisch naar de getroffen gebieden, toegevoegd aan Baden, vaporizers en oordruppels, of zelfs verdund en inwendig gebruik.


gerelateerde artikelen