Hoe te organiseren een Charity-wandeling

March 9

Hoe te organiseren een Charity-wandeling

Liefdadigheidsinstellingen, niet-gouvernementele organisaties of NGO's, en zelfs lokale basisscholen is afhankelijk van de financiering van externe bronnen te gaan met het onderzoek, een verschil maken in de Gemeenschap en de wereldproblemen aan te pakken. Doneren een deel van uw inkomen aan liefdadigheid is een nobel streven, maar verwikkeld raken in rechtstreekse fondsen te werven door middel van evenementen zoals een liefdadigheid lopen kan echt een verschil voor de organisatie maken u kiezen als begunstigde.

Afhankelijk van de grootte van uw evenement, kan er een heleboel bureaucratie, met inbegrip van omgaan met lokale overheden, beveiligen van vergunningen, het verstrekken van diensten en meer, laat je niet ontmoedigen dat je doen wat je hart je vertelt.

Stap 1

Monteren van een stuurgroep overzichtsweergave de brede doelstellingen van het project. De taak van de Commissie is om goed te keuren van de algemene parameters van het evenement, wat goede doelen of liefdadigheidsinstellingen ten goede komen moeten en welke rollen elk lid van het Comité zal spelen gaan vooruit. U kunt de Voorzitter van de Commissie zelf en delegeren van verantwoordelijkheden of alles ter stemming voorgelegd.

Stap 2

Kies een fondsenwerving model. U kunt een item rekent voor iedere deelnemer of deelnemers aan het verzamelen van individuele sponsors die tot donaties aan het einde van het evenement verplichten kunnen. Stel een minimumniveau van gesponsorde donaties voor elke deelnemer.

Stap 3

Neem contact op met de organisaties die hebben gesponsord liefdadigheid lopen-athons of wandeling/run rassen in uw omgeving. Hun lijst met contactpersonen gebruiken om in contact met bedrijven die bieden zitplaatsen en steigers, alle nodige geluidsapparatuur en verzekering. Aangaan van contracten met deze leveranciers voor uw evenement.

Stap 4

Bel de liefdadigheidsinstellingen die zal profiteren van de gebeurtenis en de resources die kunnen zij kundig voor offerte te gebruiken. Zij kunnen ertoe te leveren de afdrukken voor brochures of logo t-shirts te geven van de deelnemers. U zult moeten om te minimaliseren van de kosten van het evenement om te maximaliseren van de laatste donatie tally, zodat het gebruik van bestaande middelen van de liefdadigheid een goede eerste stap is.

Stap 5

Schetsen een route, en dan het contacteren van lokale rechtshandhaving uitwerken van de nodige vergunningen. Ook moet u wellicht te betrekken van huiseigenaren verenigingen als uw evenement woonwijken passeert. Beveilig de vergunningen en toestemming voor een lang genoeg om te stellen, voltooien en afbreken van het evenement.

Stap 6

Bezoek alle bedrijven langs de route, en vraag hen om te doneren goederen of geld in ruil voor een vermelding op signage of in drukwerk.

Stap 7

Schema leveringen op de dag van het evenement ruim voor de starttijd. Tribunes, steigers, een start/finish lijn, signage en concessies moeten worden opgezet en klaar een minimum van één uur voor aanvang van het evenement.

Tips

  • Bieden een loterij ticket voor giften boven een bepaald dollarbedrag. Verloten gedoneerde koopwaar aan het einde van het evenement.
  • Het uitnodigen van een ambtenaar van de liefdadigheid te wonen en het signaal van de aanvang van het evenement.
  • Voor lange evenementen, krijgen donoren te verplichten tot extra middelen voor elke mijl voltooid.

gerelateerde artikelen