Wat voor soort BH draag gymnasten?

February 23

Wat voor soort BH draag gymnasten?

Wanneer je een gymnast, je meestal te druk draaien en spiegelen om zorgen te maken over een outfit faux pas. Als uw borst op de grootste zijde, een ondersteunende sport BH kan leiden tot ongemak, pijn in de onderrug en slappe borsten, zegt gezondheids- en wellness-expert Michele Borboa. Op hetzelfde moment, zegt dat u niet wilt dat uw beha te ontnemen van het ontwerp van uw leotard, vooral tijdens de wedstrijd, Olympisch medaillewinnaar Nastia Liukin. Het is belangrijk om te vinden van een sport-BH, dat werkt goed met je lichaam het type en nog steeds ziet er schattig.

Gewone kleuren

Wat voor soort BH draag gymnasten?

Om te voorkomen dat botst kleuren, verkopen populaire Turnen outfit leveranciers zoals GK Elite sportkledij vlakte, ingetogen sport BH's. Bijvoorbeeld, werk naakten, blanken en zwarten grote onder competitie maillots omdat je nauwelijks hen zien kunt--zoals je niet mag. Volgens Turnen Zone moet uw ondergoed discrete teneinde inhoudingen voor het veroorzaken van een "afleiding". USA Turnen regels vereisen een gymnast om dat haar sport-BH blijft onzichtbaar onder haar concurrentie leotard.

Sterke steun

Wat voor soort BH draag gymnasten?

Gezondheid en wellness specialist Michele Borboa raadt sport BH's die krachtige steun bieden, ongeacht welke u sport bent deel te nemen in het dragen. Dit is omdat wanneer uw lichaam beweegt, uw borst ligamenten langzaam afbreken zal, uiteindelijk resulterend in verzakking, zegt ze. Echter wanneer je een ondersteunende sport BH draagt, zijn u minimaliseren van het verkeer en, bijgevolg, de verzakking. Vergeet niet dat, met de tijd, sport BH's strekken zal, dus Borboa stelt nieuwe BH's kopen om de zes maanden of zo.

Juiste Cut

Wat voor soort BH draag gymnasten?

Een Turner moet het dragen van een sport-BH met een verlaging die overeenkomt met haar leotard, vooral in de competitie, zegt Turnen Zone. Dit is om te voorkomen dat "afleiding" aftrek. Bijvoorbeeld, als uw bra riem wordt weergegeven, kunnen de rechters punten uit uw eindscore duren. Turnen outfit leveranciers zoals GK Elite sportkledij bustehouders in een verscheidenheid van verschillende cuts om deze reden verkopen, nog backless of schep bras.

Juiste maat

Wat voor soort BH draag gymnasten?

Uw sport BH moet bij je passen correct wanneer u uit te werken, en in de gymnastiek, dit niet anders is. Volgens Borboa kopen soms vrouwen met grotere borsten kleinere sport BH's omdat ze denken dat deze betere ondersteuning zal bieden. Niet dus, zegt ze. Door het dragen van een sport BH dat te strak is, zou kunnen je eindigen met rug en schouder pijn, pijnlijke borsten en ongemakkelijk schuren. Verschillende merken gebruiken verschillende metingen, legt ze uit, dus het is altijd een goed idee om te proberen een sport BH op voordat je koopt.


gerelateerde artikelen