How to Be een goede moeder van een peuter

March 16

How to Be een goede moeder van een peuter

U kijken aandachtig als uw peuter de wereld verkent, nieuwe dingen ontdekt en deze ervaringen met u vanuit haar uniek perspectief deelt. Terwijl een grote ogen, nieuwsgierig peuter ouderschap vervult, het ook uitdagend. Uw peuter waarschijnlijk krijgt gemakkelijk gefrustreerd, zich bezighoudt met de occasionele-- of frequente--woedeaanval en uw knopen duwt op manieren die u nooit zou hebben gedacht voordat ze deze fase ingegaan. Geniet van de memorabele tijden, proberen om te vergeten over de moeilijke ones en de beste moeder u aan uw groeiende peuter kunt.

Stap 1

Een goed voorbeeld geven voor uw kind; gedragen de manier die u uw peuter wilt te gedragen. Als u haar verwacht te halen haar speelgoed, niet verlaten uw bezittingen bezaaid over het huis. Als u haar wilt te tonen van compassie voor anderen, bieden u die compassie zo goed haar--e.a.--. Het concept van een rolmodel in de achterkant van je geest wordt te allen tijde te houden. Uw kind zoekt begeleiding voor u en zal voor vele jaren te komen.

Stap 2

Het stellen van een regelmatige routine. Geef uw peuter de veiligheid van een routine die werkt voor zijn behoeften. Omvatten reguliere etenstijden, snack times, dutjes en playtimes in de drukke dag van uw peuter.

Stap 3

Doeltreffende discipline technieken gebruiken. Omleiden of afleiden van uw peuter wanneer ze doet iets dat ze niet zou moeten. Opgeborgen gevaarlijke objecten te elimineren van verleiding, stelt KidsHealth.org. Empathie te gebruiken en te respecteren wanneer u werkt in de richting van een oplossing voor negatieve gedrag, beveelt Attachment Parenting International.

Stap 4

Spelen met uw peuter en creativiteit stimuleren. De American Academy of Pediatrics verklaart dat peuters de wereld door middel van spelen ontdekken, en ze door middel van zowel gestructureerde en ongestructureerde spelen leren. Bieden uw peuter beide soorten spelen elke dag. Geniet u van een gestructureerde activiteit op uw lokale bibliotheek verhaal tijd gevolgd door gratis spelen in uw achtertuin of in een nabijgelegen speeltuin.

Stap 5

Uw peuter actief te houden. KidsHealth.org meldt dat peuters niet inactief gedurende meer dan een uur, moet tenzij ze slapen. Krijgen van uw peuter bewegen en laat hem branden die overtollige energie af door bouwen met blokken, wandelen rond het blok, spelen bal of liedjes zingen.

Stap 6

Humeur tantrums correct worden verwerkt. Onvermijdelijk, uw peuter gaat hebben van de driftbuien, en hoe je omgaat met hen heeft een grote invloed op uw kind. Hoewel je gefrustreerd en misschien zelfs boos, de AAP beveelt aan dat u probeert te blijf kalm. Kleine uitbarstingen en discipline belangrijke kwesties, zoals schoppen of bijten, doordat uw peuter in het vak time-out negeren.

Stap 7

Het accepteren van de ups en downs van toddlerhood. Niet elke dag gaat zwemsport; uw peuter misschien wel ziek, startproblemen of gewoon ronduit ongelukkig. Blijven vertrouwen in de capaciteiten van uw ouderschap, en verplaatst u langs de uitdagende dagen met gemak.


gerelateerde artikelen