Een lijst van de karwei voor Kids uitkering

June 30

Een lijst van de karwei voor Kids uitkering

Overzicht

Als je volwassen kinderen is het slim voor u om te beginnen met het onderwijzen van de concepten zoals verantwoordelijkheid, verdienen loon voor werk, en verwezenlijking van bonussen door middel van prikkels door hen klusjes. Klusjes helpen kinderen voelen als vitale, bijdragende onderdelen van hun huishouden. Karwei-grafieken en potentiële inkomsten op basis van de leeftijd van uw kind en de complexiteit van de taak worden vastgesteld. Laat uw jongeren de kans om extra geld op de top van een kleine tot matige basis uitkering met behulp van karwei grafieken te verdienen.

Kinderen 5 t/m 9

Kinderen zo jong als 5 in aanmerking voor een uitkering komen kunnen door wordt verwacht om te houden van hun kamer pakte, zetten hun vuile kleren in een wasmand make-up van hun bed, zet de tafel zonder verteld, voeder en water huisdieren, vegen de tabel na de maaltijd, en om het voor school opstaan en naar bed gaan op tijd zonder gedoe. Mogelijkheden voor het verdienen van een kwartaal of twee in extra geld misschien worden bij het trekken onkruid en plant in de tuin, meubels, op jacht naar spinnenwebben, afstoffen of afstoffen meubels met hun kleine handen in een sok. Kinderen 7 t/m 9 kunnen ook worden onderwezen om vers gewassen kleren van de wasmachine aan de droger, om te helpen vouwen Wasserij, uitladen van de vaatwasser en zet weg hun eigen kleren.

Kinderen 9 tot en met 12

Aangepast aan de leeftijd stijgingen van de verantwoordelijkheid en de complexiteit van de taken worden weerspiegeld door een toename van de bedragen die zijn uitgekeerd voor extra klusjes, misschien 50 cent tot een dollar elke. Kinderen zijn deze leeftijd groter en sterker; ze kunnen doen iets meer fysieke taken zoals nemend van de Prullenbak, beddengoed, tapijten en auto-interieurs, vegen en/of dweilen van de vloer in de keuken, speelkamer, badkamer, patio of voorste lopen, harken bladeren, stofzuigen veranderen doen Wasserij voor het gezin, schoonmaken uit de magnetron en wassen van de gerechten of de auto. Op 11-12, kunnen kinderen ook beginnen met het leren hoe te bereiden van eenvoudige gerechten voor familiebijeenkomsten zoals tonijn salade, burrito's, spaghetti, hamburgers en meat loaf onder toezicht van volwassenen.

Leeftijden 13 +

Verhuizen naar de middelbare school, planning van uw kind wordt veeleisender als schooluren en tijd besteed aan huiswerk verhogingen. Een kind in geavanceerde plaatsing klassen, of een betrokken na schoolsport of andere buitenschoolse activiteiten, wellicht niet zo veel vrije tijd voor extra klusjes als vóór. Kinderen op deze leeftijd kunnen beginnen met het verdienen van grotere hoeveelheden door Kinderopvang, Strijkservice, schoonmaken van de kasten en lade, reiniging van de koelkast en/of diepvries, gaan naar de winkel met een lijst, voorbereiding van hele maaltijden, lampen veranderen, plafondventilatoren schoonmaken, helpen te baden en het kleden van jongere broers en zussen en het doen van Wasserij van start tot finish. Assisteren met meer uitdagende taken zoals exterieur windows wassen met een uitschuifbare zuigmond, drenken de tuin, maaien van het gazon, reiniging en reorganisatie van de kelder of garage en helpen papa met zware inspanningen zijn andere mogelijkheden voor extra inkomen voor tieners.

Klus Tips

Als u twee of meer kinderen hebt, maken sommige klusjes die vereisen hen om te werken als een team. Leren om samen te werken met anderen, zelfs als er geen oog voor oog, bouwt karakter en waardevolle conflict resolutie vaardigheden leert. Moet u ook gevolgen als uw kind niet klaar is haar klusjes binnen de vereiste termijn, of zet in weinig tot geen inspanning die in een half-gedaan baan resulteert. Vermijden van verantwoordelijkheid of verslappen af mocht het kind voor het uitvoeren van de vereiste karwei op bevredigende wijze, met een extra karwei dientengevolge toegevoegd. Zorgen voor een beetje plezier en motivatie door verrassende uw kind met een karwei dat hij zal genieten--zoals "spelen vangen met de hond," "het vinden van moeder voor een knuffel en kus" of 'diepvriezer voor uw favoriete ice cream bar controleren'.


gerelateerde artikelen