Hoe het verhogen van uw flexibiliteit

July 5

Hoe het verhogen van uw flexibiliteit

Flexibele dalingen wordt als je leeftijd; tenzij u aan een regelmatige uitrekkende routine committeren. Oefeningen om het verhogen van uw flexibiliteit moeten worden beoefend bijna elke dag; zelfs als het een verlenging van de wervelkolom beweging van yoga. Een lange en soepele rug doet meer voor uw gezondheid dan alle situps in the world according to oosterse tradities. Het uitvoeren van rekoefeningen voor 20 tot 30 minuten per dag gedurende ten minste vijf dagen per week uw flexibiliteit te vergroten.

Statische en dynamische Stretching

Integratie die zich uitstrekt in uw dagelijkse routine zal helpen verhogen van uw flexibiliteit. Strek je hele lichaam voor ten minste 10 minuten per dag uit te rekken. CNN Gezondheidscahiers die rekken kan helpen voorkomen van blessures en kan zelfs verbetering van de circulatie en verhoging van de bloedstroom. Het statische uitrekken zich is de meest voorkomende vorm van stretching en omvat rekken en houden een stuk voor een bepaalde periode van tijd. Het dynamische uitrekken zich, een voorbeeld van die lunges lopen zou is een effectieve manier om op te warmen voordat aƫrobe activiteit. Dit soort zich het uitrekken verhoogt uw hartslag en bereidt u voor op uw training. Zowel de statische en de dynamische rek zijn waardevol op verschillende manieren.

Krachttraining

Aan kracht winnen door het tillen gewicht kan eigenlijk maak je flexibeler. Volgens fitness auteur Pavel Tsatsouline, een sterkere spier is beter in staat om te ontspannen in een dieper stuk en doet niet zo hard als een zwakkere spier contract. Het idee is dat de sterkere spieren kunnen gaan door middel van een diepere bereik van de beweging en daarom steun in flexibiliteit. Het combineren van rekken met Gewichtheffen kunt maken nog buigzaam spieren.

Yoga

Uitvoeren van yoga kan helpen in flexibiliteit naast evenwicht, kracht en bereik van de beweging. Yoga gaat om in poses die uitdaging van het lichaam en spieren te rekken. Hatha yoga houdingen worden gehouden voor langere tijd waardoor spieren sterker en flexibeler te maken; terwijl sommige Kundalini yoga houdingen worden uitgevoerd herhaaldelijk en met kracht voor maximaal twee minuten. Beide soorten zal verhogen van uw flexibiliteit; maar het hangt net af van wat voor soort routine u wilt oefenen op een bepaalde dag.

Pilates

Pilates is een andere training en conditionering routine die aids in flexibiliteit en kracht. Volgens de gezondheid van de tieners, Pilates betreft een reeks matoefeningen die zich op de kern of de romp richten. Tieners gezondheid zegt dat Pilates richt zich op het gebruik van uw lichaamsgewicht voor weerstand en krijgen in verschillende poses en oefeningen om te trainen van het lichaam. Deze poses daag de spieren waardoor ze sterker en flexibeler.


gerelateerde artikelen