De beste bronnen van eiwit mager Bodybuilding

July 12

De beste bronnen van eiwit mager Bodybuilding

Overzicht

Iedereen die op zoek om te verpakken op ernstige hoeveelheid spier massa moet verhogen hun eiwitinname, ESPN trainingsruimte verslagen. Hoewel sedentaire mensen.8 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht vereisen, moet iedereen die aanzienlijke tijd in het gewicht kamer doorbrengt 1 tot 1,5 gram per kilogram.

Vele bronnen van eiwitten voor bodybuilding, zoals biefstuk en eieren zijn echter allesbehalve mager. Terwijl ze eiwit bevatten wel, zijn ze ook vol met vet.

Gelukkig zijn er een aantal mager bodybuilding eiwitbronnen voor u.

Eiwit

De beste bronnen van eiwit mager Bodybuilding

Eiwitten zijn een bodybuilding nietje-- en voor goede reden. In tegenstelling tot de hele eieren, die grote hoeveelheden van totale en verzadigd vet bevatten, zijn eiwit volledig vet gratis. Ongeveer 1/3 van een kopje of eiwit, 100 gram, bevat 10 gram eiwit en nul gram vet, PeerTrainer.com verslagen.

Belangrijk voor bodybuilders, eiwitten zijn een goed verteerbare vorm van eiwit. De biologische waarde, een maat voor hoeveel van de proteïne in een bepaald levensmiddel wordt verteerd en uiteindelijk gebruikt door het lichaam, is zeer hoog in eiwit, Wageningen University's Food-Info website verslagen.

Kalkoenfilet

De beste bronnen van eiwit mager Bodybuilding

Wanneer het gaat om 's middags bodybuilding maaltijden, is het moeilijk op een gezonde boterham met mager kalkoenfilet met eiwitrijke top. Kalkoenfilet is een draagbaar, geen franje manier om grote hoeveelheden compleet eiwit zonder zorgen te maken over vetgehalte.
Een 4-ounce portie 98 procent mager kalkoenfilet bevat meer dan 20 gram eiwit, meldt PeerTrainer.com. Naast broodjes gaat mager kalkoenfilet grote bovenop pizza, als onderdeel van een salade, of zelfs op haar eigen als een high-protein snack. Aan de onderkant kalkoenfilet is dat het de neiging om zeer hoog in zout, die kan het risico van hypertensie in zout-gevoelige mensen verhogen. In plaats daarvan kiezen voor zoutarm versies kalkoenfilet.

Kip en vis kunnen ook goede bronnen van eiwitten wanneer ze mager bezuinigingen zijn.

Tofu

De beste bronnen van eiwit mager Bodybuilding

Als je een bodybuilder die graag eten buiten de doos, dan overwegen tofu als onderdeel van uw volgende bodybuilding maaltijd. Zeldzaam voor een fabriek, de sojabonen die deel van tofu uitmaken zijn een uitstekende bron van complete eiwitten--wat betekent dat het eiwit in tofu uiteindelijk wordt gebruikt door het lichaam. Vier ounce voor minder vet tofu bevatten meer dan 10 gram eiwit en 4 gram vet.

Tofoe is een van de meest veelzijdige bronnen van eiwit mager bodybuilding. Probeer het toevoegen van tofu te veggie roer frietjes, als onderdeel van soepen en stoofschotels, of als een vervanging van vlees voor het grillen.


gerelateerde artikelen