Chuck & onder ronde Roast

July 15

Chuck & onder ronde Roast

Rundvlees gebraad komen in verschillende types, van gebieden over de hele van een kant van rundvlees. Gewoon de juiste keuze voor een diner kiezen of het verzamelen van kan een beetje verwarrend zijn. Chuck en onderkant ronde gebraad zijn uit tegenovergestelde uiteinden van het dier, en zijn twee soorten die vaak worden gebruikt.

Chuck Roast

Chuck inzake vee ligt rond de schouders en omvat ribben 1 tot 5, evenals het schouderblad bot. De ribben beginnen tellen vanaf het hoofd en werk naar beneden richting de staart. Chuck gebraad in het algemeen hebben vrij een beetje van bindweefsel en doen goed met een langzame, vochtige stijl van koken om te breken.

Ronde Roast

De ronde gebied ligt in de buurt van de kont en rug been. Afgezien van de bodem ronde roast bevat de ronde de top ronde gebraden en het oog van ronde gebraden. Ronde gebraad vaak gaar genoeg is om te roosteren zijn, maar stoven is nog steeds de beste manier om te houden van het gebraad, vochtige en mals.

Chuck gebraad

De chuck-sectie van het rundvlees bevat verschillende soorten geroosterd. Het bovenste blad gebraad is breed en plat; de chuck 7-bone wordt gekenmerkt door een bot dat eruit als de nummer 7 ziet; de onderste chuck heeft hele hijs zootje van vet en bindweefsel; de chuck schouder kan worden taai; en het oog chuck is een zonder been gesneden uit het midden van de eerste vijf ribben, en is hoger in vet. Vette chuck gebraad zijn goed te roosteren, als de marmering binnenkant helpt ze vochtig te houden. Chuck gebraad moeten harder, verbindende weefsel, dat moet worden gestoofd in vloeistof om te voorkomen dat een taai stuk vlees aan het einde.

Onderkant ronde gebraad

Het onderste ronde gebraad komt uit de buiten spieren van de bovenste achterpoot en meestal is nogal mager. Langzaam koken in vloeistof zal helpen houden de ronde bodem vochtig en voeg smaak, zoals het is enigszins saai. Als u niet de ronde onderkant als een hele gebraden koken wilt, snijd het in dunne plakjes tegen de korrel en gebruiken voor Aziatische roerbak recepten.

Overwegingen

Altijd toestaan een roast om uit te rusten na afloop koken zodat de sappen van vlees gaan terug in het vlees, en niet op de snijplank. Koken elke soort roast tot een inwendige temperatuur van 145 graden Fahrenheit voor medium-rare en 160 graden Fahrenheit voor medium. Goed gedaan chuck of ronde gebraad kunnen worden taai, maar als u stilstaand zin op die manier gekookt wachten totdat de interne temperatuur 170 graden Fahrenheit is. Snijd zichtbaar vet uit het gebraad vóór het koken te verlagen het totale vetgehalte.


gerelateerde artikelen