Voordelen van Alprazolam uit angst voor Flying

July 18

Voordelen van Alprazolam uit angst voor Flying

De vliegangst is een gemeenschappelijk fobie. Fobieën zijn geclassificeerd als een angststoornis en een specifieke angst die individuen, volgens het Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-IV-TR ondervinden). Personen die de angst voor vliegen vaak voorkomen nemen vlucht, zelfs als dat meer lastig middel van reizen betekent, zoals het rijden voor enkele uren. Er zijn verschillende methoden van het verminderen van angst, zoals diepe ademhaling, ontspanning van de spier of inname van bepaalde medicijnen. Een van de meest voorkomende medicatie om angst is alprazolam, volgens Rxlist.com.

Angst

Angst is beschreven als buitensporig zorgen en negatieve anticipatie van de toekomst, volgens de DSM-IV-TR. voorkomende symptomen van angst hyper-waakzaamheid en motor spanning omvatten. Angst wordt meestal beschreven als "wezen aan rand." Personen die angst hebben naar vliegen meestal beseffen dat hun angst onredelijk is en overdreven, de DSM-IV-TR meldt.

Vliegangst

Tekenen en individu kunnen worden bang van het vliegen zijn steeds angstig in liften, met paniekaanvallen voordat krijgen op een vliegtuig of ga uit uw manier om te voorkomen dat de reis van de lucht, volgens Airsafe.com. Individuen die bang zijn voor vliegen vaak denken dat het vliegtuig dat ze gaat crashen, zijn bang voor hoogtes, claustrofobisch of hou niet van een verlies van controle, meldt Airsafe.com. Deze angst is niet alleen tot uiting bij het individu is in het vliegtuig, maar voordat ze op de luchthaven aankomen, zijn verpakking of het boeken van hun vlucht, volgens Airsafe.com.

Alprazolam

Alprazolam, beter bekend als Xanax, is een medicijn voorgeschreven voor het beheer van angst. Xanax wordt meestal voorgeschreven door psychiaters. Behandeling voor patiënten met angst moet worden begonnen met een dosis van 0,25 tot 0,5 mg drie keer per dag, volgens Rxlist.com gegeven.

Symptoom reductie

Xanax kan helpen individuen met hun vliegangst. Xanax kan helpen kalmeren de iemands motor spanning en hyper-waakzaamheid geassocieerd met angst. Een veelvoorkomende bijwerking van Xanax is slaperigheid en vermoeidheid, dus het verminderen van hyper-waakzaamheid, volgens Rxlist.com.


gerelateerde artikelen