Goedkope manier om zich te ontdoen van bruine vlekken op het gezicht

April 21

Goedkope manier om zich te ontdoen van bruine vlekken op het gezicht

Na verloop van tijd kan de heldere huid van de jeugd worden beschadigd door verkleuring van verschillende oorzaken. Onder de vele ongewenste tekenen van veroudering zijn bruine vlekken die op het gezicht, handen en elders verschijnen. Naast hyperpigmentatie veroorzaakt door bovenmatige zonblootstelling, kunnen bruine vlekken ook het resultaat van genen, roken, hormonale veranderingen en allerlei veterinairrechtelijke voorschriften. Een dermatoloog kan aanbevelen recept producten evenals-Waldner behandelingen te vervagen bruine vlekken, maar goedkoop huismiddeltjes--gebruikt in combinatie met geduld en volharding--kunnen helpen verminderen van hun verschijning.

Welke oorzaken bruine vlekken

Ouderdomsvlekken--ook lever vlekken of bruine vlekken--genoemd zijn de meest voorkomende plekken van de huid en zijn over het algemeen veroorzaakt door jarenlange bloot van de huid aan het ultraviolette licht van de zon. In de buitenste laag van de huid woont de opperhuid, de melanine die de huid zijn kleur geeft. Blootstelling aan zonlicht versnelt melanine productie, waardoor de huid om te schakelen tan om zich te beschermen tegen verdere schade. Na jaren van blootstelling, bosjes van melanine vorm die donkerder dan de omliggende huid zijn.

Bleken met citroensap

Citroensap is jarenlang als een bleekmiddel voor haar evenals huid gebruikt. Breng vers citroensap twee keer per dag. Laat het SAP op het getroffen gebied gedurende 30 minuten en spoel het af met koel water. Gebruik het proces voor ten minste twee maanden. Om te voorkomen dat gevoelige huid irritatie, Verdun het citroensap met water of honing voordat u het toepast.

Vervagen met zuivel

Een andere remedie die teruggaat tot de dagen van Scarlett O'Hara is karnemelk, waarin melkzuur. De karnemelk van toepassing op de vlekken en laat het op voor enkele minuten, dan afwassen met koud water. Meng een gelijke hoeveelheid van tomatensap--waarin ook citroenzuur--met de karnemelk voor extra fading resultaten. Yoghurt is een andere nuttige zuivelproduct. Een yoghurt masker toepassen op een schoon gezicht en laat ze drogen voor 20 minuten voor het spoelen.

Probeer andere Home Remedies

Een aantal natuurlijke remedies verschillende groentesappen, azijn of beide gebruiken. Meng gelijke delen van ui sap met apple-cider azijn en het schar op de huid met een katoenen bal. Verdun wit of apple cider azijn met een gelijk deel water; toe te passen met een wattenschijfje en laat ze drogen op de huid. Of een rauwe aardappel rasp en het SAP van toepassing op de bruine vlekken. Elk van deze rechtsmiddelen vergt tijd en blijven gebruiken om resultaten te produceren.

Gaan Over de toonbank

Terwijl veel commerciële fading producten prijzig zijn, goedkope crèmes voor fading vlekken kunnen worden zo effectief als regelmatig gebruikt en als gericht. Producten bevattende alpha-hydroxy zuren--glycolic, melkzuur of citroenzuur zuren-- of Hydrochinon of retinol kunnen nuttig zijn in fading verduisterde patches van de huid. L-ascorbinezuur, een doeltreffende vorm van vitamine C, is ook nuttig. Sommige OTC bleken crèmes kan leiden tot irritatie of roodheid. De beste manier om worden afhelpen van bruine vlekken is te vermijden krijgend hen in de eerste plaats--dragen zonnebrandmiddelen en beschermende kleding, het voorkomen van blootstelling aan de zon tussen 10 uur en 14.00 uur


gerelateerde artikelen