Hulp voor droog, broos haar & nagels

April 18

Hulp voor droog, broos haar & nagels

Droog, broos haar en nagels kunnen ruïneren uw algehele look. Haar lijdt onder de gevolgen van het overmatig gebruik van haar styling producten en verwarmde styling tools, frequente kleurstof banen en bovenmatige zonblootstelling. Nagels worden Bros van buitensporige water blootstelling, met behulp van agressieve reinigingsproducten en het bijten of picking op hen, slechts een paar te noemen. Het goede nieuws is dat je hoeft niet te lijden uitgedroogd haar en broze nagels. Een paar veranderingen in levensstijl te maken en voeg in sommige gemakkelijk home remedies voor een ommekeer zacht en soepel.

Haar Help

Stap 1

Ontslaan van de föhn, krultang en plat ijzer. Deze hulpprogramma's van extreme hitte toepassing op uw haar, dat het uitdroogt. Als afscheid met uw geliefde föhn gewoon geen optie is, eerst een product bescherming van warmte van toepassing op je haar en gebruik de laagste hitte instelling mogelijk.

Stap 2

Gebruik hydraterende shampoo en conditioner. Kijk voor producten die speciaal zijn ontworpen voor droog of broos haar. Het gebruik van styling producten, die verzachtende oliën zoals zoete amandel, Argan, zonnebloemen en soja bevatten.

Stap 3

Een wekelijkse hydraterende haar masker toepassen. U kunt een winkel koopt masker gebruiken of uw eigen door masseren 1/2 kopje van honing en 2 eetlepels olijfolie in uw schone vochtig haar. Laat de zelfgemaakte masker op 20 minuten en spoel met warm water. Shampoo en conditie van je haar zoals gewoonlijk. Als een winkel koopt haar masker, volgt u de instructies van de fabrikant.

Stap 4

Draag je haar in losse kapsels en gebruik van zachte, gewatteerde haaraccessoires. Strakke extensie en metalen haar clips kunnen rippen van uw delicate, broos haar en uw haar problemen erger maken.

Stap 5

Was je haar slechts om de paar dagen in plaats van elke dag; Frequente wassen drogen kan worden. Olieachtige haar meestal moet gewassen worden vaker; maar voor droog en broos haar, twee of drie wasbeurten per week zijn voldoende. Ook warm water gebruiken in plaats van warm bij het wassen van je haar; de warmte van het water zal verder uitdrogen en beschadigen je haar.

Tip Tips

Stap 1

Trim uw nagels regelmatig, ten minste totdat ze niet langer droog en breekbaar zijn. Hoe korter je nagels, de minder broos ze zijn; Houd ze getrimd zal helpen hen gezond te houden. Geniet van je nagels in een oplossing van warm water en een paar druppels afwasmiddel voor een paar minuten voordat trimmen. Dit zal verzachten de nagels, waardoor splitsen en minder waarschijnlijk kraken tijdens trimmen. Gebruik een nagelvijl om te korten uw nagels in plaats van de tondeuse.

Stap 2

Lak je nagels regelmatig. Nagellak beschermt en hydrateert. Als u niet gebruiken van een gekleurde Pools te allen tijde wilt, gebruikt u een duidelijke Pools, vooral die met nylon- of rayon vezels. Als u merkt dat uw tips zijn nog steeds droog en broos na een maand of twee van het polijsten, overwegen helemaal uw nagels een kans te geven om te ademen voorgaande Pools. Ga een paar maanden zonder Pools te zien die is meer gunstig voor uw droge nagels.

Stap 3

Lotion van toepassing op je nagels elke avond voor het slapen. Kies een lotion met melkzuur of ureum voor hidratatie en versterking van de eigenschappen.

Stap 4

Was uw handen met warm water in plaats van warme, en beperken van de tijd die u in de douche. Warm water en langdurig water blootstelling kunnen verhogen van droogte en maken je nagels meer broos.

Stap 5

Vinylhandschoenen dragen bij het wassen van de gerechten, schoonmaken of het gebruik van alle producten die mogelijk harde of drogen. Handschoenen zetten wanneer dat alle klusjes te doen vergt uw handen om te worden ondergedompeld in water, dat zeer drogen is en je nagels kan verzwakken.

Stap 6

Het nemen van een supplement Biotine te helpen versterken je nagels. Het duurt vier tot zes maanden na de inname van het supplement te zichtbaar merken een verschil in je nagels. Neem contact op met uw arts alvorens het supplement.

Stap 7

Toepassing cuticula crème op je nagels dagelijks. Gezonde nagelriemen verhinderen dat water onderdompelen in de nagels. De nagelriemen te houden gehydrateerd en helpt met de algemene gezondheid van de nagel terug geduwd.

Waarschuwingen

 • Neem contact op met uw arts om het uitsluiten van medische problemen die betrekking hebben op droog, broos haar en nagels. Sommige medische aandoeningen, zoals schildklier voorwaarden, bloedarmoede en eiwit tekortkomingen, kunnen deze problemen veroorzaakt.

Tips

 • Vermijd het gebruik van producten zoals hand sanitizers, geurende lotions en aceton gebaseerde Pools en nagellak removers. Deze producten zijn drogen aan de nagels. Gebruik niet-aceton of acetaat gebaseerde nagellak remover in plaats van aceton, dat is meer drogen.

Wat die u nodig hebt

 • Warmte-beschermen haar product
 • Hydraterende shampoo en conditioner
 • Olie gebaseerde haar styling producten
 • 1/2 kopje honing
 • 2 eetlepels olijfolie
 • Afwasmiddel
 • Nagelvijl
 • Melkzuur of ureum met vochtinbrengende crème
 • Vinylhandschoenen
 • Biotine supplement
 • Cuticula-crème

gerelateerde artikelen