Vegetarische menu's voor grote groepen

April 29

Vegetarische menu's voor grote groepen

Of u een bruiloft, verjaardagsfeest, familiereünie of een eenvoudige zomer barbecue host bent, vereist vegetarisch eten en drinken te voorzien van een grote groep planning vooraf. Gelukkig, Vegetarische hoofdgerechten kunnen vaak worden gemaakt tevoren en opgewarmd voordat de gasten arriveren of om te marineren in de koelkast tot de partij. Door te kiezen voor gerechten die makkelijk zijn te bereiden en serveren, zult u handhaven van uw geestelijke gezondheid en meer tijd om te mengen met uw gasten.

Hoeveelheid

Bij het voederen van grote groepen, is uw grootste zorg de juiste hoeveelheid. Voltooi uw gastenlijst voorafgaand aan de beslissing van het menu, zodat u hoeveel monden weet te verwachten. Schatting van het bedrag van een portie per persoon voor elk gerecht, dan vermenigvuldigen het bedrag door het aantal mensen. Bijvoorbeeld als één persoon een kopje soep consumeren kan en 20 mensen eten komen, moet u ten minste 20 kopjes soep bieden.

Voorbereiding

Kies menu-items die u met een minimum van tijd en moeite bereiden kunt. Gooide salades behoefte alleen grof gehakte groenten en dressing. Curry's, soepen en dips kunnen bereid worden in een pot of schaal, die op opruimen na de maaltijd vermindert. Vermijd serveren hoofdgerechten die arbeidsintensieve te maken, zoals gelaagde salades of stoofschotels waarin elk ingrediënt afzonderlijk voorgekookt is.

Portie

Serveren gerechten familie-stijl wanneer het verzamelen is een vriendelijke en ongedwongen. Voorzien van borden, bestek en servetten aan het ene uiteinde van een buffet of een tabel en stel vervolgens de cursussen in grote gerechten en de feestelijke platen op dezelfde tabel. Plaats serveren gebruiksvoorwerpen naast elke cursus zodat gasten zelf kunnen helpen. Plan voor formele partijen, op het bedienen van elke persoon afzonderlijk aan de tafel.

Cursussen

Een eenvoudige vegetarisch menu voor grote groepen moet bieden een voorgerecht, één of twee hoofdgerechten en nagerecht. Serveren van wijnen of cocktails met aperitief en koffie of thee bij dessert. Meer uitgebreide maaltijden bijvoorbeeld op een soep en salade, eerste cursus, hoofdgerecht en dessert met wijn paringen.

Voorgestelde voedingsmiddelen

Heerlijke vegetarische voorgerechten omvatten verse crudites en dips zoals hommos of guacamole, crackers en diverse kazen, gekoeld of hete soepen, verse salades gooide of geroosterd Fruit spiesjes. Voor een informele partij, tofu of linzen hamburgers, gegrilde groente broodjes, koude pasta salades of pittige curry's als voorgerechten te beschouwen. Formele bijeenkomsten suggereren elegant bereide hoofdgerechten zoals Aziatische stijl roerbak met gegrilde tofu, vegetarische gevulde kool, polenta met zongedroogde tomaat ragout, hartige spinazie quiche of pasta met verse kruiden. Desserts zijn bijvoorbeeld vers fruit, cheesecake of fruit taarten, cupcakes, brownie pleinen.


gerelateerde artikelen