Hoe om te controleren uw natrium niveaus thuis

July 20

Hoe om te controleren uw natrium niveaus thuis

Bent u op een zout-beperkte dieet, wilt mogelijk verminderen van de hoeveelheid natrium wordt vrijgegeven door uw waterontharder. Als u een zoutwater aquarium zijn onderhoudt, zal u wilt houden het zout op een niveau voor de gezondheid van de optimale vis. Een tool, genaamd een hydrometer, wordt gebruikt voor het meten van de at Home van natrium niveaus.

Stap 1

Vul een glas met water. Roer het water zachtjes om luchtbellen te verwijderen. Laat het water zitten totdat het kamertemperatuur bereikt.

Stap 2

Plaats uw hydrometer in het water totdat je voelt dat het bereiken van een gelijke druk. Laat langzaam je grip en laat de hydrometer om af te wikkelen naar de gewenste positie. Kijk naar de lezing, maar het niet opnemen.

Stap 3

Druk zachtjes op de hydrometer te verlagen het een paar millimeter en laat langzaam totdat het vestigt zich in positie. Kijk naar de lezing en het nummer waar de platte, horizontale lijn van het water de hydrometer kruist opnemen.

Stap 4

Zoeken een lezing tussen 1.0256 en 1.0271 voor optimale zoutwater, of Oceaan dichtheid water. Streven naar een lezing van 1,000 voor nul zout in uw drinkwater.

Stap 5

Spoel uw hydrometer voor toekomstig gebruik.

Tips

  • U kunt ook het natriumgehalte van gebotteld water met uw hydrometer.

Wat die u nodig hebt

  • Hydrometer

gerelateerde artikelen