Huidverzorging Routine voor het bevorderen van een gezonde huid

November 30

Huidverzorging Routine voor het bevorderen van een gezonde huid

Veel vrouwen hunkeren naar de onberispelijke, gloeiende huid van de sterren die tijdschriftdekking genade. Terwijl de dagelijkse gal of vent nauwgezet rimpels, acne en overtollige olie bestrijdt, hebben beroemdheden een team van make-up artiesten, een eindeloze voorraad van dure producten, en dat het beruchte vermogen om hun foto's van geraakt door een computerprogramma. Niet iedereen wordt geboren met de mooie huid, maar je kunt nog steeds bereiken via een dagelijkse routine die geschikt is voor uw specifieke huidtype en door het behoud van gezonde gewoonten.

Dagelijkse Routine

Stap 1

Je gezicht wassen voordat het naar bed gaan. Vrouwen moeten doen dit na make-up opstijgen voor de dag. Eerst, gebruik een zachte make-up remover te vegen weg zware make-up, specifiek rond de ogen.

Stap 2

Natte uw gezicht en hals met warm water om te ontspannen van de huid en opbouw binnen de poriën te verzachten. Neem uw borst, als de huid op dit gebied problematisch is.

Stap 3

Knijp een kleine hoeveelheid zachte, geur-vrij reinigingsmiddel op je vingers. Gebruik één met salicylzuur voor acne-gevoelige huid. Het gebruik van producten die natuurlijke ingrediënten zoals aloe, groene thee en kamille bevatten. Licht wrijven in kleine rondjes over het voorhoofd, rond de wangen en de neus, kin en de hals. De cleanser afwassen met warm water.

Stap 4

Een exfoliërende schrobben eenmaal per week opnemen, tenzij u hebt gevoelige huid, slough af dode huidcellen en ontstoppen van de poriën. Wrijf je huid zachtjes--doen niet echt "schrobben."

Stap 5

DEP de huid met een zachte handdoek totdat het vochtige alvorens moisturizer gewassen overal. Gebruik een lichtgewicht vochtinbrengende crème voor de vette huid, of tijdens warm weer, en een dikkere, langdurige vochtinbrengende crème voor de winter of voor de extreem droge huid. Toepassing anti-rimpel crème voor anti-veroudert doeleinden, en olie-vrije moisturizer over vette huid.

Handhaven van gezonde gewoonten

Stap 1

Niet kiezen op acne of puistjes squeeze, en raak je gezicht zoveel mogelijk. Uw telefoon schoon te houden en probeer niet te druk het op tegen je huid.

Stap 2

Sunblock met een sun protection factor 30 of meer voordat ze buiten toepassing. Vermijd overmatig bruinen, wat leiden kan tot droge huid en zelfs huid kanker.

Stap 3

Houd uw stress niveau naar beneden te voorkomen contorting van je gezicht, het creëren van rimpels, en krijg veel slaap elke nacht.

Stap 4

Geven van roken en overmatig alcoholgebruik, waardoor het gezicht van droog en snel verouderen. Eet een evenwichtig dieet met inbegrip van fruit, groenten, eiwitten, volkorengranen en vis rijk aan omega-3 vetzuren. Vermijd voedsel hoog in zout, suiker, cholesterol, transvetten en verzadigde vetten.

Stap 5

Gebruik make-up met noncomedogenic ingrediënten die zijn op basis van water in plaats van olie-gebaseerde ter voorkoming van verstopte poriën en mee-eters. Vrouwen zouden oog make-up elke vier tot zes maanden vervangen.

Waarschuwingen

  • Zie een huid-specialist voor huiduitslag, netelroos, buitensporige acne en huidaandoeningen zoals psoriasis of rosacea.

Wat die u nodig hebt

  • Make-up remover
  • Zacht gezicht reinigingsmiddel
  • Exfoliërende schrobben
  • Vochtinbrengende crème
  • Zonnebrandcrème met een SPF 30 +

gerelateerde artikelen