Is het mogelijk om een Baby de haren groeien sneller?

December 3

Is het mogelijk om een Baby de haren groeien sneller?

Sommige baby's komen naar deze wereld als kale schoonheden, terwijl anderen hopen van haar hebben. Het bedrag van de haren je sport baby heeft veel te maken met genetica. Hoewel ouders misschien graag versnellen van een baby haargroei--vooral als er geen helemaal--is er geen manier om dit te doen. Binnen de eerste paar maanden van baby's aankomst is het natuurlijk voor haaruitval optreden vanwege hormoonniveaus en het snelle tempo waarin een baby groeit. Terwijl u kunt niet het maken van een gezonde baby van haar groeien, is het van cruciaal belang om te zorgen voor uw baby's hoofdhuid-- en schedule--in de tussentijd.

Stap 1

Geef uw baby begeleid "buik times" op verschillende tijdstippen gedurende de dag. Volgens Dr. Stephen Muething, associate director van klinische diensten in het algemeen en Gemeenschap kindergeneeskunde aan Cincinnati Children's Hospital Medical Center, kunnen baby's die voortdurend op hun rug liggen ontwikkelen een vlakke plek en een stukje haar verliezen vanwege matras contact. Dit haaruitval probleem vermijden door de starttijd van de buik tijdens baby's tweede week thuis. Positie van de baby op zijn buik voor ongeveer 15 seconden en vanaf daar opbouwen.

Stap 2

Giet een erwt-grootte hoeveelheid milde baby shampoo op de hoofdhuid van je baby. Voeg een klein beetje warm water en zachtjes masseren van de hoofdhuid in cirkels met uw vingertoppen. Dit bevrijdt de hoofdhuid van vuil en olie en stimuleert ook de haarfollikels. Spoel met warm water en dep droog met een zachte, schone handdoek. Een gezonde baby hoofdhuid ziet er zacht met geen roodheid of lekt.

Stap 3

Borstel weg cradle cap op een dagelijkse basis tijdens het shampoo proces. Gebruik een zachte baby borstel of tand borstel en zachtjes masseren weg witte vlokken in de tegenovergestelde richting het haar groeit, als baby een heeft. Dit houdt de hoofdhuid gezond zodat nieuwe haargroei is niet verstikt.

Stap 4

Baby voeden met een flexibele planning om ervoor te zorgen dat ze krijgt de nodige vitaminen en mineralen voor gezonde haargroei. Thiamine, of vitamine B-1, helpt bij het omzetten van voedsel in energie die nodig is voor een gezonde huid en haren. Biotine, of vitamine B-7, is ook belangrijk om de groeicyclus van het haar. Vitamine A helpt bovendien de productie en regulering van hormonen, die invloed op de haargroei bij baby's uitoefenen kan. Vraag uw arts als u of uw baby supplementen moet als zij betrekking op - of formule-borstvoeding routines en je baby's voeding hebben.

Stap 5

Bezoek een board-gecertificeerde dermatoloog als uw baby's haar niet groeit voordat hij 2 jaar oud is. Hij kan het hebben van een auto-immune aandoening zoals alopecia areata, hypothyreoïdie of een schimmelinfectie die behandeling vereist. Tekortkomingen kunnen worden gediagnosticeerd met bloed werk, en de juiste behandeling kan worden gestart.

Waarschuwingen

  • Baby's die worden geboren met haar en dan verliezen het ziet als een volledig andere kleur of textuur hergroei.

Tips

  • Totstandbrenging van een dialoog met de arts van uw baby, contact hem als je denkt je baby's haar dat groeit abnormaal traag.
  • Baby meisjes ook produceren testosteron, zij het op een lager niveau dan baby jongens.

Wat die u nodig hebt

  • Milde baby shampoo
  • Zachte handdoek
  • Zachte reiniging borstel

gerelateerde artikelen