Wat te doen met kleine kinderen in Lawton (Oklahoma)

June 14

Wat te doen met kleine kinderen in Lawton (Oklahoma)

Lawton, in Zuidwest Oklahoma, heeft een bevolking van bijna 100.000 mensen en werd opgericht in 1901. Lawton zit in de buurt van de bergen van de Wichita, waarin de populaire attractie van de Wichita Bergen National Wildlife Refuge, ook zo vele meren en parken. Dit alles-- plus tal van indoor attracties--maakt Lawton een ideale plek voor gezinnen met kinderen om te bezoeken.

Pretparken

De Comanche natie Waterpark is een openlucht waterpark met glijbanen en buis dia's, plus drie verschillende zwembaden, waaronder een kiddie pool voor kleinere kinderen en een groot golfslagbad van Breaker strand. Er is ook een arcade-room, en oudere kinderen hebben de mogelijkheid om de huur van een opblaasbare buis en glijdende beweging naar beneden een gigantische dia. Fuqua Park in Duncan, ongeveer 25 minuten van Lawton, is thuishaven van Kiddieland, een 50-jarige pretpark met old-time ritten. Aanraders zijn een draaimolen en een miniatuur-trein die kringen van het park. Het park is ook beschikbaar voor huur voor verjaardagen en andere speciale evenementen.

Indoor activiteiten

Laugh Out Loud is een familieplezier plaats waar kinderen kunnen genieten van tal van opblaasbare glijbanen mini bowling, laser tag en een Ballhaus. LOL heeft ook een ijsbaan en drie verschillende verjaardag partij pakketten om uit te kiezen voor de volgende speciale dag van uw kind. Thunderbird rijstroken Bowlen regelmatig loopt speciale aanbiedingen voor kinderen, zoals gratis bowling of scherp geprijsde menu specials. Familie nachten zijn ook gepland op dinsdag avonden met speciale prijzen en $1 maïs honden aangeboden.

De Arts

Op A Pigment van uw verbeelding, kunnen kinderen kunst door schilderij maken op verschillende oppervlakken zoals aardewerk of canvas. Kinderen jonger dan 4 jaar kunnen zich vermaken schilderij mokken, platen of tegels en vervolgens het toepassen van de afdrukken van hun eigen hand of voet afdrukken--plus hun namen en datum--naar hun creatie. Er is ook een moeder en mij verf klasse waar kinderen samen met hun ouders kunst kunnen maken. De Zuid-Star Dance Academy biedt camps dance voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Kinderen zullen leren routines voor verschillende thema's zoals Enchanted Tuin, Disney Mania en mijn Dolly en me Kids kunt ook kraan en jazz lessen nemen of voorstellingen vastgesteldop van de school wonen.

Parken

De Wichita Bergen National Wildlife Refuge is de perfecte plek om een aantal wilde dieren, met inbegrip van Prairiehonden, elanden, herten en buffels in hun natuurlijke habitat ziet. Mijlen van wandelpaden, bergbeklimmen en mountainbiken maken dit een ideale plek om te bezoeken op verschillende tijdstippen van het jaar. Plus, kunnen gezinnen ook genieten van een picknick of probeer camping binnen de schuilplaats. De visitor's center biedt vele interactieve vertoningen om kinderen meer informatie over de flora en fauna van het gebied te helpen. Lake Lawtonka is een door de mens veroorzaakte reservoir met grote stranden voor zwemmen, varen, waterskiën en vissen. Het meer biedt ook kampeer- en picknick gebieden voor families om te genieten.


gerelateerde artikelen