Voedsel voor de parel-dieet

June 15

Voedsel voor de parel-dieet

De kraal-dieet is de informele naam voor de Accu gewicht-verlies programma. Gemaakt door Drs. Joseph Cheu en Charles Schwartz, is het gebaseerd op de hypothalamische hypothese, die zegt dat je lichaam heeft een set gewicht waartegen het proberen zullen te blijven te allen tijde. Dit is het gewicht waarnaar u terugkeert nadat u afzien van een dieet; het gewicht dat u niet hoeft te worstelen te handhaven omdat het komt natuurlijk aan u. De kraal dieet werkt zodat u de controle van het gewicht van dat instellen via de voeding of natuurlijke geneeskunde.

Plantaardige dagen

In het dieet van kralen, hebt u twee plantaardige dagen, gevolgd door twee dagen van de melk en herhaalt u de cyclus. Tijdens de dagen van het fruit, eet je maximaal 1 ½ lbs. van groenten. Dit is de ruwe gewicht van de groenten, maar u kunt hen na weging ze koken. U kunt elke behalve zetmeelrijke zoals aardappelen gewenste groenten. Het dieet beveelt aan het maken van de groentesoep met behulp van plantaardige voorraad--niet rundvlees of kip voorraad---kunt voelen voller, daar heb je de vloeibare component evenals de groenten voor uw maaltijd. Geen fruit en geen sappen toegestaan tijdens plantaardige dagen.

Dagen van de melk

Tijdens de twee dagen van de melk drink je alleen maximaal 20 oz. van full-fat melk of hele yoghurt zonder suiker. Je kunt de melk integreren in verschillende recepten. De officiële website van het gewicht van de Accu suggereert milkshakes, mocha of latte drankjes en desserts van de yoghurt met smaakstoffen calorie-vrij. Tijdens de dagen van de melk, zijn geen vast voedsel toegestaan.

Andere voedingsmiddelen

Het gewicht van de Accu dieet raadt het gebruik van Walden Farms producten tijdens het programma. Walden Farms is een bedrijf dat maakt producten die vrij van calorieën, vet, koolhydraten en suikers zijn. Stroop, chocolade en karamel dips, BBQ sauzen, salade dressings en pinda spreads zijn beschikbaar. Deze zijn allemaal gemaakt met behulp van kunstmatige smaakstoffen en kleurstoffen, om ervoor te zorgen dat ze blijven op nul calorieën. U kunt deze producten gebruiken om de smaak van je melk of groenten.

Andere elementen

Voedsel is slechts een van de elementen die de kraal dieet vormen; ze zijn allemaal even belangrijk, echter. Chi Gong ademhaling is één van deze elementen. Chi Gong of Quigong is een Chinese ademhaling techniek gebruikt zijn voor self-healing. In het dieet van de Parel helpt de ademhaling beheersen van eetlust en verbeteren van de energie-niveaus, zowel geestelijk als lichamelijk. Het dieet gebruikt ook acupressuur in de vorm van kralen je stok achter uw oor om u te helpen controle honger.


gerelateerde artikelen