Helpt Cranberry sap detox van de lever?

May 25

Helpt Cranberry sap detox van de lever?

Elke dag uw lever vervult meer dan 400 functies. Chief onder hen zijn vitamines, ijzer, glucose en vetten te slaan, zodat uw lichaam kan gebruiken ze later en metaboliseringssysteem eten in voedingsstoffen die essentieel voor de gezondheid en het leven zijn. De lever speelt ook de rol van het elimineren van toxines, medicijnen en schadelijke stoffen uit je bloedbaan.

Voordeel van een Lever Detox

Na verloop van tijd gifstoffen, alcohol, geneesmiddelen en illegale drugs opbouwen en kunnen laten uw lever traag en minder effectief bij het doen van zijn werk. Een ziekte, zoals kanker, neemt ook een tol op de lever, die het grootste orgaan in je lichaam is. Een lever detox of reinigen---ideaal met een natuurlijke agent zoals cranberry sap---beschermt de lever van chemische toxines, stimuleert de productie van gal en levert de lever met de voedingsstoffen die het nodig, zoals antioxidanten, voor detoxificatie heeft.

Hoe Cranberry sap Lever Detox ondersteunt

Cranberry sap is rijk aan vitamine C of ascorbinezuur, die verdunt en decongests gal, waardoor je lever om vetten efficiƫnter te metaboliseren. Vitamine C verhoogt ook de productie van glutathion, de belangrijke antioxidant uw lever tijdens beide fasen van de detoxificatie proces moet. Deze voedingsstof is ook een effectieve chelaatvormer, wat betekent dat het bindt aan toxische drugs en metalen gemakkelijker voor je lever en lichaam om ze te verwijderen. Tot slot is vitamine C is een antioxidant, dus het helpt de lever beschermen tegen vrije radicalen die schade aan cellen en weefsels.

Bedrag

Een volwassene kan drinken 3 fl. oz. meer van pure cranberry sap en/of ongeveer 10 oz. van cranberry juice cocktail, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Waar mogelijk kopen ongezoete cranberry sap te gebruiken tijdens je detox. Subsidiair, maak de SAP thuis van vers of bevroren Amerikaanse veenbessen.

Voorzorgsmaatregelen

Cranberry sap is over het algemeen veilig te houden, zelfs als je zwanger bent. Nochtans, heeft het een hoge oxalaat-gehalte, waardoor u bij risico op nierstenen. Spreken met uw arts over het drinken van cranberry sap om te helpen uw lever detox als u al nierstenen, u diabetische, of u bloed Verdunnende medicijnen neemt. Het is ook essentieel uw arts te raadplegen alvorens een detox dieet te proberen als u elke andere medische aandoening of je op een medisch gesuperviseerde of speciale dieet bent.


gerelateerde artikelen