Hartaanval symptomen bij een Man

June 2

Hartaanval symptomen bij een Man

Hartaanvallen invloed op ongeveer een miljoen Amerikanen elk jaar, resulterend in de dood van bijna de helft, volgens MedlinePlus. Hartinfarct of myocardinfarct infarcten, optreden wanneer de stroom van bloed naar het hart wordt geblokkeerd door een klonter. Begrijpen van de symptomen van een hartaanval, speelt een belangrijke rol bij het identificeren van een probleem om onmiddellijke hulp.

Begin

In sommige gevallen van hartaanval identificeert de American Heart Association dat symptomen plotseling en intens komen. De typische hartaanval, heeft echter een langzaam begin met alleen "milde pijn of ongemak", volgens het nationale hart Long- en bloed Instituut. Verdere complicerende identificatie van een hartaanval is dat bij sommige mannen, geen symptomen ontstaan helemaal, en symptomen voor iedereen anders zijn.

Pijn op de borst en ongemak

In vergelijking met vrouwen, hebben mannen een hogere kans op het ervaren van pijn op de borst tijdens een hartaanval. Bovendien, pijn op de borst of ongemak, het nationale hart Long- en bloed Instituut aangeven, is meest voorkomende symptoom van een hartaanval. Pijn of ongemak kan mild tot ernstige, manifesting voelen in het midden van de borst. Het symptoom kan manifesteert voor slechts een paar minuten of verdwijnen en kom terug. Het nationale hart Long- en bloed Instituut identificeren dat het kan voelen "als indigestie of maagzuur."

Voorkomende symptomen

Naast pijn en ongemak in de borst, deze symptomen kunnen zich voordoen in andere delen van het lichaam, met inbegrip van, volgens de American Heart Association, armen, nek, rug, kaak of buik. Het nationale hart Long- en bloed Instituut identificeert die kortademigheid kan ontwikkelen, begeleidende borst ongemak of voorafgaand aan het. Deze bron geeft andere voorkomende symptomen, met inbegrip van misselijkheid en braken, flauwvallen of koude zweet. Mannen, in vergelijking met vrouwen, hebben minder kans te ervaren sommige van deze symptomen, de American Heart Association blijkt, met inbegrip van kortademigheid, misselijkheid en braken en pijn in de kaak of terug. MayoClinic.com staten die een ander symptoom kan bestaan uit een "dreigende gevoel van onheil."

Andere functies

Een hartaanval kan te allen tijde MayoClinic.com waarschuwt, terwijl actief of voorkomen in rust. De meer symptomen presenteren de grotere waarschijnlijkheid dat het individu een hartaanval beleeft. Bovendien, waarschuwen het nationale hart Long- en bloed Instituut dat voor individuen met een voorgeschiedenis van een hartaanval, symptomen van een tweede moge anders dan de eerste.

Interventie

Torpy, Lynm en glas benadrukken dat op zoek naar onmiddellijke hulp bij het herkennen van de symptomen van een hartaanval een cruciaal middel blijft om te voorkomen dat aanzienlijke schade aan het hart. Het nationale hart Long- en bloed Instituut aanbevelen een afzonderlijke oproep 911 binnen vijf minuten van symptoom intreden. De individuele ervaren symptomen van een hartaanval, deze dezelfde bron waarschuwt, moeten niet rijden zelf naar het ziekenhuis. Een ambulance bellen kan individuele lijden een hartaanval te ontvangen meer onmiddellijke behandeling.


gerelateerde artikelen