Vervanging voor olie in Brownies bakken

March 21

Vervanging voor olie in Brownies bakken

Of je probeert om gewicht te verliezen, lagere uw cholesterol of beperken van uw vet, kunt gezonde vervangers op te nemen in uw favoriete recepten te vinden u uw doel bereikt. U kunt niet denken van brownies als een gezonde voeding, maar vervangen olie in brownies voor gezondere opties kan verhogen het vitaminegehalte en lagere vet, cholesterol en calorieën. Creëren van een gezondere en heerlijke brownie wellicht gemakkelijker dan u denkt.

Appelmoes

Appelmoes is een gezonde vervanging voor olie, boter of margarine in brownies, cakes en koekjes. Meeste appelmoes bevat geen vet of cholesterol. Gebruik ongezoete appelmoes over de gezoete verscheidenheid om dat u onnodige calorieën niet toevoegt. In uw recept van de brownie, vervangt u de helft van de olie met appelmoes. Bijvoorbeeld, als uw recept om één kop van olie vraagt, gebruik half kopje van appelmoes en half kopje olie.

Pruimedant Puree

Zelfgemaakte pruimedant puree, baby voedsel pruimen of winkel koopt pruimedant puree kan vervangen voor olie in de chocolade cake en brownies. Pruimedant puree werkt vooral goed in chocoladeproducten zoals brownies, omdat het biedt vocht en zoetheid. Vervang de helft van de olie met pruimedant puree.

Yoghurt

Yoghurt kan vervangen voor alle of een deel van de olie in zelfgemaakte brownie recepten omdat het bijdraagt aan het vocht- en textuur. Kies nonfat yoghurt te verminderen van het vetgehalte in brownies. Wanneer een vak recept van brownies bakken, vervangen half kopje van vetvrije yoghurt voor half kopje van olie en twee eieren.

Vervangende producten

Twee verkorting imitatie producten ter vervanging van oliën en vetten werden gebruikt als substituut in een onderzoeksproject van de 2004 smaak-test uitgevoerd door de afdeling van de familie en de consument wetenschappen aan de Universiteit van Centraal Washington. Een van de vetvrije verkorting substituten gemaakt met kokos extract vervangen 50 procent van de olie in een fudge brownie mix en leverde geen significante smaak verschillen in vergelijking met brownies gemaakt met 100 procent olie. De andere verkorting plaatsvervanger gemaakt met palm fractie vervangen 100 procent van de verkorting in een brownie mix. Brownies gemaakt met deze palm breuk vervangende bleek smaak zo goed als brownies gemaakt met behulp van boter en olie.


gerelateerde artikelen