Bijwerkingen van koolhydraten dieet verslaafden

March 4

Bijwerkingen van koolhydraten dieet verslaafden

Koolhydraatarme diëten die beweert snel gewicht oplossingen van het verlies dat als goed hebt gevolgd, kunnen u uw gewicht beperken voor het leven. De koolhydraten Addict's dieet, ontworpen door Drs. Richard en Rachael Heller, is een dergelijk dieetplan. Dit dieet beschikt over de typische lage inname van koolhydraten van witte suiker, witte bloem, groenten en zetmeelhoudende groenten, samen met een dagelijks "beloning maaltijd" bestaande uit een proteïne, low-carb groenten en alle hoge-carb voedsel die u, in elk bedrag wenst. Echter, er zijn enkele nadelen van de gezondheid aan het volgen van een laag koolhydraten dieet voor een langere periode. Raadpleeg uw arts voordat u begint van dit dieet, vooral als je diabetes, hart-en vaatziekten hebt of zwanger bent.

Ketose

Als u uw inname van koolhydraten beperkt, gaat je lichaam naar haar secundaire bron van energie, opgeslagen vetten. Tijdens de afbraak van vetten naar energie, worden chemische stoffen genaamd ketonen vrijgegeven in uw bloedstroom. De voortdurende introductie van ketonen kan leiden tot een metabolische aandoening genaamd ketose. Hoge niveaus van ketonen promoten een overtollige uitscheiding van water en natrium uit de nieren. Hoewel het goed is voor het grootste deel van het gewicht-verlies terwijl op dit dieet, kan ketose slechte adem veroorzaken en laat je gevoel, traag, zwak, duizelig en misselijk.

Tekorten

Omdat u zijn het beperken van een flink aantal middelbare-nutriënt voedingsmiddelen terwijl op de koolhydraten Addict's dieet, met inbegrip van groenten en zetmeelhoudende groenten, is het mogelijk voor u tot tekort aan sommige belangrijke vitaminen en mineralen. Volgens "American Family Physician," kan je eindigen krijgt niet genoeg vitaminen A, C, E en B. U kan ook een gebrek aan calcium, kalium, ijzer en magnesium. Lage niveaus van calcium en magnesium kunnen leiden tot osteoporose na verloop van tijd; laag kalium kan leiden tot spierkrampen en onregelmatige hartslag, en te weinig ijzer kan leiden tot bloedarmoede. Als je dit dieet volgt, praat met uw arts over het nemen van een multivitamine supplement om voeding problemen te voorkomen.

Uitdroging

De koolhydraten Addict's dieet bevordert gewichtsverlies via verminderde koolhydraat inname, wat tot ketose en een verhoogd verlies van water en natrium via de nieren leidt. Dit kan leiden tot uitdroging na verloop van tijd. Terwijl op dit dieet, is het zeer belangrijk om jezelf gedurende de dag gehydrateerd te houden. MayoClinic.com staat dat u moet ongeveer acht 8 oz. glazen water per dag om gezond te blijven. Vraag uw arts hoeveel water u moet dagelijks terwijl op het dieet.

Constipatie

De koolhydraten Addict's dieet zorgt voor hoge-koolhydraten voedingsmiddelen slechts één keer een dag bij de maaltijd van de beloning. De beperkte high-koolhydraten voedingsmiddelen bevatten veel vezels bevatten fruit, groenten, peulvruchten en granen, zoals appelen, sinaasappelen, bananen, wortelen, paprika's, erwten, bonen, sojabonen, bruine rijst, volkoren brood en pasta. Diëten die laag in vezel zijn kunnen leiden tot constipatie, die kan worden verergerd door overmatig waterverlies. Er is ook een verhoogd risico van diverticular ziekte en dikke darmkanker met een dieet die laag in vezel.


gerelateerde artikelen