Wat zijn de behandelingen voor hoofdluis bij zuigelingen?

March 21

Wat zijn de behandelingen voor hoofdluis bij zuigelingen?

Officieel bekend als pediculosis capitis, is hoofd luizen besmetting een gemeenschappelijke hinder buikvliesontsteking zuigelingen en kinderen. Het sesamzaad--formaat menselijk hoofd Luis overleeft op menselijk bloed en zichtbaar eieren of neten legt op de haarschacht. Wanneer een kind begint te wrijven of krassen op de achterkant van zijn hoofd of de oren, moeten de ouders de aanwezigheid van neten bevestigen vóór het begin van een reeks van home behandelingen voor het verwijderen van de luizen permanent.

Nit verwijdering

Anti-luizen shampoo bevatten insecticiden zijn onveilig voor kinderen onder de leeftijd van 2, volgens huid gezicht. Omdat baby's meestal weinig haar hebben, kunnen ouders hun vingers te verwijderen van de neten, die er als kleine stukjes van roos die aan het haar uitzien kleven wanneer geborsteld gebruiken. Baby's met een vollere haardos wellicht hebben de verzorgers verdelen in secties met clips en gebruik een fine-tooth metalen nit kam te verwijderen van de neten. Velen noemen dit proces "bug busting" of "nat kammen."

Gedestilleerd witte azijn helpt los nit gehechtheid aan de haarschacht, volgens artsen Desktop referentie Health. Vanaf de hoofdhuid en werken tot het einde van het haar, ouders kunnen werken de kam of vingers omhoog de haren-assen. Het is belangrijk om te spoelen van de vingers of de kam regelmatig in warm zeepsop te verwijderen van de neten en luizen. Na het beëindigen van elke sectie, moeten de ouders een tweede zoekopdracht voor gemiste luizen of neten voltooien. Ze moeten herhalen dit proces om de drie of vier dagen tot neten of luizen zijn niet langer zichtbaar.

Grondige reiniging

Luizen kunnen leven tot drie dagen uit het menselijk lichaam, volgens houden kinderen gezond, en waarschijnlijk om te springen van de ene persoon naar de andere. Verzorgers onlangs gebruikte kleding moeten wassen, en om het even wat het kind is opgetreden in de vorige twee dagen in water warmer dan 120 graden. Zodra het eerste wassen voltooid is, veranderen van lakens en kussenslopen elke avond voor een week en wassen ze in hoge-temperatuur water de luizen elimineren moet. Huid-gezicht beveelt alle gewassen items op een hoog vuur instelling gedurende ten minste 20 minuten drogen.

Om ervoor te zorgen luizen en neten die zijn gescheiden van hun gastheer zijn dood, moeten verzorgers plaatsen mogelijk besmette voorwerpen die niet machine wasbaar in een afgesloten plastic zak voor twee weken.

Voorkomen van verspreiding

Luizen reizen uit één hoofd naar het andere met gemak omdat ze voor een paar dagen zonder een menselijke gastheer kunnen overleven. Verzorgers moeten pijnen om te voorkomen dat delen van artikelen die worden gebruikt door de persoon die besmet zijn met hoofdluis. Deze posten omvatten kammen, borstels, hoeden, handdoeken, beddengoed en opgezette dieren, volgens huid gezicht. Ouders het liefst aankondigen dat iedereen met wie het kind is geweest in contact met zodat ze kunnen zichzelf of hun kinderen voor hoofdluis controleren.


gerelateerde artikelen