How to Fix een uitglijden terug op sportschoenen

February 1

How to Fix een uitglijden terug op sportschoenen

Als sportieve activiteit op de regel is, zijn goed uitgeruste schoenen een must. Vertraging, diskette of ongemakkelijk schoenen niet alleen optimale prestaties voorkomen, maar kunnen ook schade toebrengen aan uw voeten. Een vertraging hak neemt werk te houden op en dwingt je tenen te ver in het vak teen resulterend in klauwkikker tenen na verloop van tijd. Blaarvorming aan de achterkant van de enkel is een andere indicator van een losse hiel, die tegen uw huid met elke stap wrijft. Schakel uw stijl van de veter om te vergrendelen veter en trek de achterkant van de schoen dichter naar je voet, geen onnodige vertraging voorkomen.

Stap 1

Kant van elke schoen onder oogjes van binnenuit. De schoenveters zodanig aanpassen dat de uiteinden gelijkmatig hangen.

Stap 2

De rechterkant van elke schoenveter door het tweede linker oog, invoegen van binnenuit. Plaats de linkerzijde van elke schoenveter door het tweede juiste oog, van binnenuit.

Stap 3

De rechterkant van elke schoenveter door het derde linker oog, invoegen van binnenuit. Plaats de linkerzijde van elke schoenveter door het derde juiste oog, van binnenuit.

Stap 4

Herhaal dit patroon veter helemaal naar boven de schoen, totdat slechts één paar oogjes wordt overgelaten aan de bovenkant. De veters zodanig aanpassen dat de schoenen comfortabel passen.

Stap 5

De rechterkant van elke schoenveter door de uiteindelijke juiste oog, invoegen vanaf de bovenzijde van de schoen. De linkerkant van elke schoenveter door het definitieve linker oog, invoegen vanaf de bovenzijde van de schoen. Dit maakt loops die "" de bovenste veters in plaats vergrendelen zal. Trek de lussen strak.

Stap 6

Trek de linkerzijde van elke schoenveter door de juiste lus. Trek de rechterkant van elke schoenveter door de linker lus. Trek de veters strak, totdat de hiel van elke schoen past zich aan de voet. Bind de veters veilig.

Tips

  • Als lock veter helemaal niet helpt, is standaard schoen dimensionering mogelijk het probleem. Selecteer in plaats daarvan een atletische schoen met een smalle breedte.

Wat die u nodig hebt

  • Schoenveters

gerelateerde artikelen