Aanbevolen vitamines voor vrouwen boven de 50

July 19

Aanbevolen vitamines voor vrouwen boven de 50

Volgens de National Institutes of Health, zodra een vrouw menopauze raakt, heeft ze ongeveer een derde van haar leven voor haar. Om te profiteren van deze jaren, moet een vrouw haar lichaam met de aanbevolen dagelijkse vitaminen leveren. Een fantastische manier om ervoor te zorgen dat de benodigde vitamines worden genomen is door het selecteren van een multivitamine die dezelfde aanbevolen waarden zoals 60 milligram (mg) van vitamine C. heeft Niet alleen zal innemen van de aanbevolen vitamines eventueel helpen jaren aan uw leven toevoegen, het kan ook helpen u zich beter voelen en voorkomen van ziekten.

Vitamine C

Vitamine C werkt als een antioxidant door het verminderen van de schadelijke effecten van chemische processen in het menselijk lichaam. Het is ook belangrijk in de productie van collageen, die houdt van de huid stevig en soepel. Deze vitamine kan worden gevonden in citrusvruchten zoals sinaasappelen, de meeste groenten en zelfs meloen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor vitamine C is 60 mg.

Vitamine A

Vitamine A stimuleert botgroei, een gezonde huid en een betere visie. Deze vitamine kan worden gevonden in dierlijke producten, zoals eieren, lever, melk en kaas. Het is ook gevonden in groenten die donker rood, groen of geel zijn. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor vitamine A is 800 RE (Retinol-equivalenten).

Vitamine K

Vitamine K is de essentiële vitamine waarmee bloed stollen. Zonder het, kon een eenvoudige verlaging van een levensbedreigende issue geworden. Deze vitamine is ook gebruikt voor de behandeling van osteoporose en reumatoïde artritis. Het kan worden gevonden in koolzaadolie, rundvlees lever, zemelen en olijfolie. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor vitamine K is 65 microgrammen (mcg).

Vitamine E

Vitamine E is verantwoordelijk voor het voorkomen van de celmembranen beschadigd raakt en beheersen het proces van de oxidatie van LDL-cholesterol. Het helpt ook bij het voorkomen van diep-veneuze trombose (DVT). Vitamine E komt voor in plantaardige oliën, zoete aardappelen, sojabonen, mango's en zelfs zonnebloempitten. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 8 mg.

Vitamine B6

Vitamine B6 effecten de eiwitten in het lichaam, vooral degenen die een rol bij de productie van de witte bloedcel, hart-en vaatziekten en ook het zenuwstelsel spelen. Deze vitamine kan worden gevonden in volle granen, gevogelte, vleeswaren, bananen en pinda's. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor vitamine B6 is 1,5 mg.

Vitamine D

Vitamine D is een term die wordt gebruikt voor een verscheidenheid aan hormonen die zijn opgeslagen in de lever, vet en spier weefsel. Deze vitamine kan de botten om het absorberen van calcium, die zal helpen om de botten sterk en bevordert ook de groei. De soort komt voor in vette vis, eierdooiers en lever. Vitamine D wordt ook door het lichaam door middel van zonlicht ontvangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 10 tot 15 mg.

Vitamine B12

Vitamine B12 is belangrijk bij de productie van nieuw bloedcellen en onderhouden van een gezonde functie van het zenuwstelsel. Deze vitamine kan worden gevonden in schelpdieren, eieren, kaas en vleeswaren. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 2.4 mcg.

Niacine

Niacine, ook bekend als vitamine B3, helpt het lichaam breken van de suiker van het bloed in om deze te worden gebruikt als energie; het helpt ook om het uitbreiden van de bloedvaten, die de doorstroming van het bloed door het hele lichaam verbeteren zal. Deze vitamine kan worden gevonden in de lever van de kip, kalfsvlees, varkensvlees, zalm en rundvlees. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor is 14 mg.


gerelateerde artikelen