Vroege symptomen van HIV bij kinderen

July 10

Vroege symptomen van HIV bij kinderen

Overzicht

Het humaan immunodeficiëntie virus (HIV) is een besmettelijke, besmettelijke virus dat kan worden doorgegeven van een besmette moeder aan haar pasgeboren kind tijdens de bevalling. Meer dan twee miljoen kinderen onder de leeftijd van 15 in de hele wereld zijn besmet met HIV. Als u zwanger bent en HIV hebben, praat met uw arts over de vroege symptomen van HIV bij kinderen.

Slechte groei en ontwikkeling

Zuigelingen en kinderen die met HIV besmet zijn kunnen ervaren aanzienlijke groei en ontwikkelingsproblemen als symptomen van deze ziekte. Uw kind kan ondervindt bij het verkrijgen van gewicht of controlepunten van de normale groei van de vergadering voor de hoogte. Je ziet dat het duurt langer voor je HIV-positieve kind te leren hoe te kruipen of lopen in vergelijking met gezonde kinderen die haar leeftijd.

Orale infectie

Terugkerende schimmelinfecties op het gebied van mondelinge of spijsvertering kunnen een vroeg symptoom van HIV bij kinderen. HIV richt immune cellen, waardoor het moeilijker voor uw kind lichaam te bestrijden uit de infectie. Het virus kan ook invloed hebben op het saldo van de natuurlijk voorkomende bacteriën in het lichaam van uw kind. Deze gevolgen van HIV kunnen verhogen uw kind risico van het ontwikkelen van frequente gist infecties als een symptoom van deze ziekte. Schimmelinfecties van de mond of het spijsverteringskanaal kunnen leiden tot het uiterlijk van wit, fuzzy, pijnlijke huid zweren langs de keel, de tong of het tandvlees. Extra gist infectie symptomen kunnen omvatten een zere keel, mondelinge jeuk of zwelling, hoesten of diarree.

Abdominale zwelling

Bepaalde kinderen met HIV kunnen aanzienlijke abdominale zwelling als een vroeg symptoom van deze ziekte ontwikkelen. Abdominale zwelling is vaak het resultaat van lever of milt ontsteking veroorzaakt door het virus. Een gezwollen buik kan worden aanbesteding om aan te raken en kan het moeilijk maken om uw HIV-positieve kind om te verplaatsen over normaal.

Terugkerende oor, Sinus of Long infecties

HIV schaadt de ontwikkeling immuunsysteem van uw kind en verhindert dat haar lichaam te kunnen effectief bestrijden van voorkomende infecties. Dientengevolge, kan uw kind terugkerende infecties van sinus, oor en longkanker ervaren als een vroeg symptoom van HIV. Deze infecties kunnen optreden in combinatie met koorts, pijn in het lichaam, hoofdpijn, maag overstuur of overmatige vermoeidheid.

Huiduitslag

Uw kind kan een ernstige huiduitslag--genaamd dermatitis--ontwikkelen als een vroeg symptoom van HIV. Dermatitis is gekenmerkt door het verschijnen van rode, droge en jeukende patches van de huid over het lichaam. Een huiduitslag kan ongemakkelijk zijn en zult u merken dat uw kind vaak op de aangetaste huid-regio krassen.


gerelateerde artikelen