Supplementen van het gewichtsverlies voor tieners

May 26

Tieners die ingaan op weight loss supplementen lopen het risico van ernstige gezondheidsproblemen, en omdat de Amerikaanse Food and Drug Administration regelt niet gewichtsverlies supplementen en kruiden en geen gewichtsverlies supplementen zijn getest op adolescenten, er is geen manier om te weten als u een veilige of effectieve product, neemt volgens TeensHealth.org. In 2007-2008 waren 18 procent van de adolescenten zwaar, volgens de Centers for Disease Control and Prevention.

Typen

Tieners kunnen supplementen gebruiken om gewicht te verliezen of sportprestaties te verbeteren. Om gewicht te verliezen, kunnen tieners thermogenics, of vetverbranders gebruiken. Hoewel de Amerikaanse Food and Drug Administration ephedra vanwege het risico van bijwerkingen verboden, vetverbrander supplement makers kunnen gebruik maken van ephedra-achtige ingrediënten zoals land mallow of bittere sinaasappel, volgens TeensHealth.org. Tieners kunnen ook wenden tot de drug orlistat, verkrijgbaar over-the-counter als Alli, om gewicht te verliezen. Fabrikanten nog niet getest de veiligheid of de doeltreffendheid van deze medicatie bij mensen jonger dan 18 jaar, en het wordt niet aanbevolen voor kinderen en jongeren, volgens TeensHealth.org. Adolescenten geinteresseerd in het verbeteren van sportprestaties en lichaamsbouw kunt ook natuurlijke steroïden of creatine supplementen.

Potentiële voordelen

Supplementen van het gewichtsverlies kunnen helpen dieters verliezen gewicht en lichaamsvet verliezen. Orlistat, genereert u bijvoorbeeld een gemiddelde gewichtsverlies van 10 kg in degenen die, volgens de nationale Diabetes en de spijsverterings en nierziekten gewichtscontrole informatienetwerk overgewicht. Afvallen kan het risico van andere gezondheidsproblemen, zoals hoog cholesterolgehalte, hoge bloeddruk en diabetes. Neemt u geneeskunde voor deze gezondheidsvoorschriften, u mogelijk minder als u aanzienlijke met supplementen van het gewichtsverlies afvallen.

Risico 's

Bijwerkingen van gewichtsverlies supplementen bevatten gastro-intestinale problemen zoals winderigheid, olieachtige anale afscheiding en buik opgeblazen gevoel. Thermogenics kan leiden tot hartproblemen, beroerte en in sommige gevallen zelfs de dood, volgens TeensHealth.org. Andere supplementen bevatten veel cafeïne, waardoor u voelen onrustig, angstig, duizelig of krijgt u een hartslag van racen. Om gewicht te verliezen zonder gevaarlijke bijwerkingen, moeten tieners praten met hun artsen over een gezonde voeding en lichaamsbeweging programma, TeensHealth.org beveelt.


gerelateerde artikelen