Hoe ananas in een Oven, Grill

May 31

Hoe ananas in een Oven, Grill

Heerlijke, zoete Gegrilde ananas kun je zonder ooit voet aan wal zette buitenshuis of een grill oplichten. Voorbereiden van segmenten of brokken voor deze voedzame, caloriearm fruit in uw oven. Gegrilde ananas is een smakelijke begeleiding naar gebakken ham, een heerlijk bijgerecht met Caribische stijl kip of varkensvlees, of paren goed met dessert pannenkoeken en ijs voor een speciale dessert.

Stap 1

Verwarm uw oven op 400 graden Fahrenheit. Spray uw grill pan met nonfat koken spray en plaats deze in de oven om te Verwarm, ook.

Stap 2

Schil de ananas. Afgesneden en negeren de kroon of bovenaan. Knip uit de kern van de ananas en snijd het fruit in plakjes van de 1/2-inch-dik.

Stap 3

Verwijder de hete grill pan uit de oven. Plaats de ananas segmenten op de grill pan. Bestrooi elke plak van de ananas met een beetje losse bruine suiker en wat kaneel indien gewenst. Als alternatief kunt u de gesneden ananas in een tropische marinade, waaronder eventueel donkere rum, limoensap en bruine suiker, alvorens het te plaatsen op uw grill pan marineren.

Stap 4

Zet de ananas in de oven & grill voor 7 tot 8 minuten. Verwijderen van de pan en draai de plakjes over en bestrooi ze vervolgens met meer bruine suiker of marinade. Zet de groenten terug in de oven en grill nog 7 tot 8 minuten of totdat de ananas-segmenten goudbruin zijn en de suiker is beginnen te bubble en caramelize. Zorg dat u niet om het te laten branden.

Stap 5

Haal uit de pan van de grill van de oven en serveer de ananas als onderdeel van uw voorgerecht of dessert.

Tips

  • Om grill de ananas op een spies, snijd de geschilde, gevulde groenten in stukjes in plaats van segmenten. Rijg ze losjes op houten spiesen, verlaten van een kleine ruimte tussen elk stuk van ananas. Plaats het stokje fruit op de voorverwarmde barbecue pan en zet het in de oven. Grill gedurende vijf minuten, en schakel vervolgens de spiesjes & grill voor vijf minuten meer. Ten slotte, zet ze nog een keer, en nog eens vijf minuten grill.
  • Probeer het bijvullen van uw Gegrilde ananas met meer bruine suiker, slagroom, crème, kokosnoot of een beetje honing.

Wat die u nodig hebt

  • Grill pan
  • Hele verse ananas
  • Koksmes
  • Bruine suiker
  • Kaneel

gerelateerde artikelen