Corporate Fitness ideeën

October 17

Corporate Fitness ideeën

Johnson & Johnson zegt het gered 38 miljoen dollar tussen 1995 en 1999. Het bedrijf besparen niet al dat geld door te bezuinigen. In plaats daarvan het gezonde levensstijl voor haar medewerkers bevorderd, en over de periode van vier jaar opgeslagen een gemiddelde van $224 per werknemer per jaar. Tussen de tijd die verloren gaat en gezondheid zorg kost, sedentaire werknemers uw bedrijf geld gaan kosten. Corporate fitness-programma's kunnen bok die trend, het verhogen van uw bottom line terwijl het verbeteren van de gezondheid van uw werknemers.

Sportschool lidmaatschappen

De gemakkelijkste manier om corporate fitness is te betalen alle of een deel van uw werknemers lidmaatschapsgelden bij een nabijgelegen fitnessclub. Koppel dit met flexibele werktijden, zodat uw personeel tijd om te gaan naar de sportschool hebben, vóór of na het werk. Om te helpen motiveren deelnemers, probeer het opzetten van een Fitness Challenge waar het doel is om te worden het meest verbeterd in plaats van de sterkste.

Huren van een Trainer

Uw werknemers de mogelijkheid bieden om gratis fitness klassen hebben. U kunt de klassen hosten op uw kantoor of een nabijgelegen sportschool of het park. Het type van training kan variëren, en u kan zelfs willen laten uw werknemers kiezen of ze willen werken met een personal trainer, een training van de boot camp-stijl, of iets minder inspannende zoals yoga te doen. Een trainer kunt werken met groepen of individuen om te komen met doelstellingen en voortgang.

Bedrijf sport

Het organiseren van een casual sportclub onder medewerkers. Stimuleren van managers en leidinggevenden om deel te nemen: een softbal spel vertegenwoordigt niet alleen een kans voor fitness, maar een kans voor medewerkers om te netwerken en te socialiseren. Kopen van truien voor uw team en bevorderen van hun prestaties, maar laat het team krijgen ook concurrerende of exclusieve. Het moet een activiteit die werknemers van alle fitnessniveaus kunnen genieten.

Lichaamsbeweging uitdaging

Dertig minuten per dag lichaamsbeweging is één manier om te beginnen een gezondere levensstijl. Maar u hoeft te doen van 30 minuten van oefening ineens--10 minuten van activiteit, drie keer per dag zal hebben vergelijkbare resultaten. Geef uw medewerkers een werkblad van lichamelijke activiteit, waar zij annuleerteken vieren voetspoor van hun oefening gedurende de dag. Dit kan zo eenvoudig zoals wandelen of fietsen om te werken, het nemen van de trap in plaats van de Lift, zelfs lopend tijdens de lunch. Uitdagingen en beloningen bieden aan personeel die voldoen aan de 30-minuten merk dagelijks voor een week of een maand.


gerelateerde artikelen