Ijsvogel Premium bier calorieën

October 16

Een portie van Kingfisher Premium pils wordt beschreven als 12 oz, maar aangezien dit Indiase bier in zowel 12 oz / 22 oz flesjes komt, calorie-inname is grotendeels afhankelijk van de grootte van de wilskracht en fles.

Calorieën

Ijsvogel Premium pils bevat 140 calorieën per 12 oz presenteren, die net iets meer dan 11 calorieën per ounce is. Een 22 oz fles u met 242 calorieën, biedt terwijl een biertje van de tap in op iets meer dan een 180 calorieën komt verbruiken.

Koolhydraten

Aangezien Kingfisher Premium pils is gemaakt van gerstemout, zijn al deze calorieën het resultaat van koolhydraten. Je krijgt ongeveer 12.4 g koolhydraten in een 12 oz-fles en 22.7 g. van koolhydraten in een 22 oz fles. Een pint over de functies van de kraan ongeveer 16 g koolhydraten.

Light bier

Als u op zoek bent om te verminderen calorie-inname, kiezen voor de Kingfisher licht pils, die veel minder calorieën dan hun premium pils bevat. Een 12 oz. flesje bevat slechts 99 calorieën en een pint op Tik op 132 calorieën. Ijsvogel licht Lager is momenteel niet verkocht in een 22 oz. fles.


gerelateerde artikelen