Het beste dieet voor een kind met angst

October 6

Het beste dieet voor een kind met angst

Gegeneraliseerde angststoornis is een psychische aandoening waarin het individu besteedt een groot deel van de tijd zorgen te maken en ervaringen van de fysieke symptomen, zoals racen hart, beven, moeite met ademhalen of jumpiness. Een kind met angst kan voelen zenuwachtig over schoolwerk, peer relaties of waargenomen milieurisico's. Kinderen met angst verdient voortdurende geestelijke gezondheidszorg. Behandeling meestal impliceert van de therapie van de bespreking en eventueel familie therapie of medicatie. In sommige gevallen, kan na een gezonde voeding helpen verminderen symptomen.

Voedsel te eten

Net als alle kinderen, moet een angstig kind eet een wat de voeding betreft evenwichtige voeding met fruit, groenten, zuivelproducten, volle granen, gezonde oliën en eiwitrijke voedingsmiddelen, zoals vlees, kip, zeevruchten en bonen. Dr. Daniel K. Hall-Flavin, de Mayo Clinic psychiater raadt aan dat angstig personen eten vis ten minste tweemaal per week ter verbetering van de omega-3 vetzuur niveaus, die belangrijk voor gezonde hersenfunctie zijn. Goede vis keuzes omvatten haring, tonijn, zalm en makreel. Hij stelt ook eiwitten eten voor het ontbijt: goede keuzes omvatten magere ham, eieren, melk en magere Turkije worst.

Complexe koolhydraten, zoals volkoren brood en broodjes, volkoren granen en havermout langzaam gekookt, kunnen verminderen angst niveaus. Deze voedingsmiddelen bevatten B-vitaminen, voor gezonde zenuw doorgeven, nodig en ze stimuleren de juiste hoeveelheid insuline, waardoor tryptofaan in het bloed naar de hersenen bereiken en serotonineniveaus te verhogen. De verhoogde serotonine niveau kan leiden tot een gevoel van rust. Moedig uw kind om te drinken veel water gedurende de dag.

Levensmiddelen te vermijden of te beperken

Angstige kinderen moeten vermijden cafeïne als het kan verergeren van angst en slaap verstoren. Enkelvoudige koolhydraten, zoals zoete snacks en gesuikerde frisdrank te beperken. Controleer uw kind voor voedsel gevoeligheden of overgevoeligheid, maar bespreek ze met uw kind arts alvorens af te schaffen uit het dieet.

Eten tijdens angstig afleveringen

Een kind kan niet willen eten terwijl angstig, en onder druk van haar te eten kan leiden tot braken later. Het bieden van een koud drankje of een lichte snack, zoals bessen of volkoren crackers, tijdens acute angst. Ontdek of uw kind heeft moeite eten op school als gevolg van angst en probeer verschillend voedsel als ze de school lunch of levensmiddelen u haar thuis bereidt is niet eten. Een koude sandwich, koude pudding, gelatine of vinger voedsel kunnen op dit moment goed verdragen worden. Als uw kind van buikpijn klaagt en weigert te eten, vraag een medisch advies.

Maaltijd Tips

Houd voedertrog aangenaam, en maken die het duidelijk dat maaltijd is een tijd voor familie lijmen evenals eten. Zien of uw kind zal zonder aanmoediging eten en te voorkomen dat uw kind bedreigend of omkopen hem te eten. Opslaan van gesprekken over de angst voor een tijd dan wanneer het kind probeert te eten. Vraag uw kind als hij zou willen helpen selecteert u het menu of de familie diner te bereiden.

Overeten kwesties

Soms, veroorzaken stresshormonen een kind te veel eten. Ook kan een kind een emotionele eter geworden of te veel eten uit gewoonte. Als u wilt beperken de totale calorie-inname, houden van alleen gezonde snacks in het huis en laat uw kind om te knabbelen op fruit of rauwe groenten, wanneer zij wil eten tussen de maaltijden. Help uw kind gezond coping-mechanismen, zoals praten haar problemen, die betrokken zijn bij sporten of mediteren in plaats van zich het baseren op het voedsel te ontwikkelen.


gerelateerde artikelen