How to Lose spier Bulk in een vrouw

October 8

How to Lose spier Bulk in een vrouw

Het is mogelijk om uw spieren in een meer traditioneel vrouwelijke vorm slank door het veranderen van uw workout routine. In de meeste gevallen duurt het een heleboel werk te krijgen omvangrijk spieren, met name bij vrouwen, maar sommige mensen hebben natuurlijk grotere spieren dan gemiddeld. U kunt dit probleem ook hebben als u een atleet en een heleboel tijd opleiding over een aantal jaren hebben doorgebracht. Ongeacht waarom je omvangrijker bent dan je zou willen, is het mogelijk om spiermassa te verliezen door enkele wijzigingen in de manier waarop die u oefenen.

Stap 1

Uitvoeren van aërobe oefening drie tot vijf keer per week gedurende 30 tot 90 minuten per sessie. Aërobe oefening, soms aangeduid als cardio vanwege de positieve effecten op het cardiovasculaire systeem, is een goede manier om calorieën te verbranden. Als je verbrandt zal meer calorieën dan u u verbruikt uiteindelijk beginnen om gewicht te verliezen van vet of spieren.

Stap 2

Kies gematigde intensiteit aërobe oefening zoals hardlopen, aerobics, Fietsen, zwemmen en levendige lopen. Dit soort oefeningen helpen u bij het maken van lange, slanke spieren die werken efficiënt zodat u uw fitnessdoelen te bereiken.

Stap 3

Gewicht opleiding helemaal overslaan of kiezen voor het gebruik van lichtere gewichten wanneer u opheft. Uw spieren moeten worden uitgedaagd om te blijven groeien of zelfs te blijven dezelfde grootte, dus vermindering van de belasting die u op hen plaatst zal hun verkleinen snel. Als u doorgaat op te heffen, kiezen voor een hoger aantal herhalingen doen omdat u gebruik van lichtere gewichten maakt.

Stap 4

Het aantal calorieën die je totaal verbruikt verminderen. Grote spieren nodig calorieën voor onderhoud en groei. Probeer te verminderen uw calorie-inname door 250 tot 500 calorieën per dag te verliezen van 1/2 tot 1 pond per week. Eet gezond voedsel dat magere eiwitten, volkorengranen, magere zuivel, goede vetten en veel fruit en groenten bevatten. Vermijden van de bewerkte voedingsmiddelen, frisdranken en snoep, en vergeet niet om veel water te drinken per dag.

Stap 5

Vermijd het vergelijken van uw lichaam met andere mensen. Een percentage van je lichaam het type is afhankelijk van uw genetische make-up, en kan niet worden gewijzigd door werk in de sportschool. Stel realistische verwachtingen zodat u niet teleurgesteld als je lichaam niet verandert zoveel u wenst.

Waarschuwingen

  • Spreken met een arts alvorens op een nieuwe dieet en lichaamsbeweging routine om ervoor te zorgen dat het is een veilige en gezonde plan voor u.

gerelateerde artikelen