Maaltijd plannen voor het Candida-dieet

October 7

Maaltijd plannen voor het Candida-dieet

Een dieet weinig suiker en weinig koolhydraten is aanbevolen voor mensen met een candida-infectie gediagnosticeerd. Typisch Amerikaanse gerechten en menu plannen bevatten grote hoeveelheden van koolhydraat-rijke voedingsmiddelen, zoals pasta, rijst, aardappelen en andere granen, die niet geschikt voor het candida-dieet zijn. Wenst u meer ideeën van maaltijden die geschikt voor uw dieetplan zijn, focus uw aandacht op gerechten gebouwd rond een goede bron van eiwitten, zoals vis, vlees, kip of eieren, vergezeld met gezonde vetten en niet-zetmeelhoudende groenten.

Salade met biefstuk en Avocado

De consumptie van salades en groenten wordt aangemoedigd op de candida-dieet. U schakelt een salade in een maaltijd, door een eiwitbron en sommige gezonde vetten toe te voegen. Bijvoorbeeld, vergezeld gaan van een portie groene greens met een 3-oz. stuk rundvlees lendenen en een halve avocado. Bereiden van een simpele dressing met 1/2 tbsp. van extra vergine olijfolie, 1/2 tbsp. van uw favoriete azijn, zout en peper. Dit menu bevat 412 calorieën, 29,7 g vet, 27.7 g eiwit, 10,5 g koolhydraten en 6,7 g vezels.

Kip met champignonsaus

Een ander idee voor snelle maaltijd geschikt is voor het candida dieetplan omvat 4 oz. van kipfilet in 1 tsp. kokosolie. Ondertussen kook 1/2 kopje champignons allermeest hun water verdampt en 2 tbsp. voor zware room te maken van een heerlijke en romige champignonsaus toevoegen. Breng op smaak en serveer op de kipfilet. Bestel bij uw maaltijd ongeveer 1 kop van broccoli gekookt in 1 tsp. kokosolie. Deze candida maaltijd biedt 344 calorieën, 21,9 g vet, 30.5 g eiwit, koolhydraten 7.9 g en 2.7 g vezels. Kokosolie heeft bovendien anti-schimmel eigenschappen dat helpt meer gemakkelijk van candida infectie ontdoen te.

Veggie Frittata

Een andere heerlijke candida dieet, low-carb maaltijd is frittata. Verhit 1/2 tbsp. kokosolie in een koekenpan en voeg de helft een oranje paprika, 1 kopje verse baby spinazie, twee eieren, 1 oz. in blokjes gesneden of geraspte cheddarkaas en kruiden naar smaak. Koken bij medium temperatuur en zodra de bodem is gekookt, zet in de oven tot een paar minuten braden. Deze frittata bevat 366 calorieën, 28.5 g vet, vooral uit de gezonde gist-gevechten vetten van kokos.

Gerookte zalm en Avocado broodjes

Low-carb sushi zonder rijst bereid maakt een maaltijd van aardig en elegant candida. Verspreiden van elke dunne plakjes gerookte zalm met roomkaas en een paar plakjes avocado toevoegen vóór het walsen strak. U kunt alles ook laten teruglopen in een blad van nori, maar zorg ervoor dat u onderdompelen hen daarin een beetje lauw water om te voorkomen dat kraken. Als u drie nori bladen, 3 oz. gerookte zalm, roomkaas 2 tbsp. en de helft van een avocado gebruikt, krijgt u een totaal 453 calorieën, 31.7 g vet, 24.8 g eiwit, 14,1 g koolhydraten en 10.3 g vezels.


gerelateerde artikelen