How to Cook Spaghetti Bolognese in een langzame fornuis

November 2

How to Cook Spaghetti Bolognese in een langzame fornuis

One-pot maaltijd zijn favorieten voor bezige families die genieten van de voordelen van het toevoegen van alle ingrediënten om een langzame fornuis voor het hands-off koken. Spaghetti Bolognese is een one-pot maaltijd waarin bijna alle van de belangrijke Voedingsgroepen. Het recept voor Bolognese saus, die is vernoemd naar de Italiaanse stad, is traditioneel meer gericht op het vlees dan de saus. De saus is kruidig, met een vleugje zoetheid en de smaak van Italiaanse kruiden. De lange simmering moet de smaken mengen maakt het langzame fornuis een goede methode voor deze saus.

Stap 1

Verwarm een koekenpan 12-inch of koekepan over een midden-hoog vuur.

Stap 2

Zes stukken spek in ½-inch stukjes gesneden en voeg ze toe aan de pan verwarmd. De stukjes spek koken tot ze knapperig zijn, verwijderen uit de koekenpan en zet ze opzij. Verwijder alles behalve 1 tbsp. van spek drippings uit de pan.

Stap 3

Bak de in blokjes gesneden-ui stukken in het spek drippings tot ze zacht zijn, en meng er de gehakte knoflook. Als u liever, verwijder de spek drippings en de gebakken de in blokjes gesneden ui en de knoflook in olijfolie.

Stap 4

Voeg het gemalen rundvlees in de pan en bruin het gemalen rundvlees. Roer de gemalen rundvlees een paar keer tijdens het bruinen en meng de ingrediënten in de pan. Drain het vet uit de pan nadat het gemalen rundvlees is bruin.

Stap 5

Combineer het gebruind rundergehakt mengsel, de stukjes spek, spaghetti saus en melk in de langzame fornuis en roer tot Meng de ingrediënten goed.

Stap 6

Plaats de cover op de langzame fornuis en kook de ingrediënten op lage gedurende zeven tot acht uur.

Stap 7

Koken en het uitlekken van de spaghetti en voeg deze toe aan de saus in de langzame fornuis. Serveer de spaghetti Bolognese met Parmezaanse kaas.

Tips

  • Een variatie op het recept vraagt voor het toevoegen van de pasta aan het langzame fornuis tijdens het laatste half uur van zes uur koken. Dit recept voegt ook gehakte selderij en worteltjes. Italiaanse kruiden en specerijen toevoegen aan de saus voor meer authentieke smaak. Probeer zeezout, grond, zwarte peper, vers gehakte basilicum blaadjes, oregano en verse peterselie bladeren als garnering.

Wat die u nodig hebt

  • 6 plakjes spek
  • Koekenpan
  • 1 kop in blokjes gesneden ui
  • 3 teentjes gehakte knoflook
  • 2 lbs. rundergehakt
  • 4 kopjes spaghetti saus
  • 1 kop melk
  • 1 pond spaghetti
  • Parmezaanse kaas, geraspt

gerelateerde artikelen