Vitaminen voor dystonie

October 28

Vitaminen voor dystonie

Dystonie is een neurologische bewegingsstoornis dat leidt Onvrijwillige spierspasmen en contracties tot. De precieze oorzaak van de dystonie varieert, maar genetica, beroertes, zuurstof ontbering, infecties, medicatie neveneffecten, hersentumoren, schade aan de zenuwen, hersenletsel en bepaalde medische aandoeningen verschijnen bij te dragen aan deze voorwaarde. Symptomen zijn vervormde houding, snelle knipperen, een abnormaal verdraaide nek, onduidelijke spraak, spierkrampen, moeite met slikken en onvermogen te lopen goed. Behandeling bestaat in het algemeen van orale medicatie, diepe hersenstimulatie en chirurgie. Samen met uw voorgeschreven behandelingsplan, kan een scala aan vitaminen helpen verminderen de effecten van de dystonie en verbeteren van uw kwaliteit van leven.

Vitamine B-12

Vitamine B-12, cobalamine, verbetert uw immuunsysteem, helpt bij het genezingsproces, ontspant gespannen spieren en helpt uw lichaam produceren een myelineschede, een witte stof die jassen uw zenuwuiteinden en beschermt hen tegen giftige schade, volgens Michael Zimmermann, M.D., auteur van "de Jil85 handboek van voeding: micronutriënten in de preventie en behandeling van een ziekte." Zimmermann voegt dat vitamine B-12 zenuw en spier schade reparaties, gezonde zenuwen ondersteunt, helpt bij het cellulaire reproductie, vermindert de gevolgen van dystonie en verbetert uw vermogen om te lopen, te schrijven, te slikken en spreken. Voedsel rijk aan vitamine B-12 omvat sardines, lam, Turkije, Cornedbeef, eieren, konijn, kant-en-klare granen, gemalen rundvlees en harde kazen.

Vitamine D

Vitamine D helpt bij de mededeling van de zenuwen, stimuleert immuunsysteem, ontspant gespannen spieren en draagt van bloed en zuurstof aan uw zenuwen en spieren, volgens Judith Brown, Ph.D., auteur van "Every Woman's Guide to voeding." Brown toegevoegd dat vitamine D verlicht de spierspasmen, verlicht spierpijn en ongemak, zenuw en spier schade reparaties, helpt bij het cellulaire reproductie, vermindert ontsteking, verbetert de spier Toon-, spraak- en lichaam houding en vermindert de ernst van de symptomen van de dystonie. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D behoren meerval, kabeljauw lever olie, weekdieren, garnalen, margarine, sojamelk, verrijkte melk, ei, Zwitserse kaas en lever.

Vitamine E

Vitamine E is een anti-oxidant dat versterkt uw immuunsysteem en beschermt uw lichaam tegen virale infecties, gifstoffen, verontreiniging en ziekten die dystonie activeren kunnen, volgens Steve Blake, Londen, auteur van "Vitaminen en mineralen Demystified." Blake wordt toegevoegd dat vitamine E zenuw en spier schade reparaties, vermindert ontstekingen, vervoert zuurstof aan uw zenuwen en spieren en vermindert dystonie symptomen zoals onduidelijke spraak- en spier-spasmen. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine E bevatten pijnboompitten, amandelen, ingemaakte groene olijven, spinazie, zonnebloempitten, broccoli en tomaten.

Magnesium

Magnesium is een mineraal dat bevordert ontspanning van de spier, verbetert de functie van het zenuwstelsel, verlicht symptomen van de dystonie, ondersteunt gezonde zenuwen en spieren, regelt spiercontracties, verbetert de spiertonus, zenuw en spier schade reparaties, vermindert spierkrampen en helpt bij het genezingsproces, volgens Joyce Johnson, Ph.D., R.N., auteur van "Vloeistoffen en elektrolyten Demystified." Voedsel rijk aan magnesium omvat tarwezemelen, haverzemelen, pompoenpitten, donkere chocolade, sesamzaad, lijnzaad, paranoten, zonnebloempitten, melasse en edamame.


gerelateerde artikelen