Oefeningen ter versterking van uw kajak rollen techniek

February 26

Oefeningen ter versterking van uw kajak rollen techniek

De kajak roll, ook wel genoemd de Eskimo roll, is een techniek die gebruikt wordt om een kajak over wanneer het kenteren. De techniek is gebaseerd op een "hip module," dat een snelle is beweging met behulp van de kern spieren om te breken het in een rechte positie terwijl het blijven zitten in de kajak. Uitvoering van de worp ook vereist gecoördineerde bewegingen met de peddel en de mogelijkheid om te blijven kalm onder water, maar uw core spieren uitoefening verbetert uw vermogen om te rollen van de kajak.

Core spieren

Core spieren zijn belangrijk voor de bewegingen van het lichaam, of u nu doen een kajak roll of uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten. U moet zich richten op uw buik en rug spieren bij het doen van oefeningen ter verbetering van uw kajak rollen techniek. Het maximaliseren van uw tijd, gericht op samengestelde oefeningen die meer dan één spiergroep te tijdens de training versterken.

Buikspieren

Een kant crunch met been liften oefent uw abs en heup flexoren. Aan uw zijde liggen met je benen recht, met de arm op de vloer gebogen over uw maag en de bovenarm gebogen in de elleboog, met de hand iets aanraken van je hoofd. In één beweging, til je bovenste been terwijl buigen in de taille en het bereiken naar het been met de bovenste elleboog. Herhaal aan beide zijden.

Twijnerij sit-ups werken de buikspieren en onderrug. Ga op uw rug liggen met je knieën gebogen en je voeten plat op de vloer. Plooi je handen achter je nek en, zoals u opstaan uw torso doen, uw linker elleboog via bereiken richting je rechterknie. Op de volgende sit up, omgekeerde beweging, het bereiken van uw rechter elleboog naar je linker knie. Verhoog de intensiteit door met behulp van een daling bankje set op over een hoek van 30 graden en lichte halters te houden. Houden de halters met de handpalmen en ellebogen gebogen, vervolgens wanneer u zitten, uit te breiden de linkerarm te bereiken de rechterknie. Herhaal aan de andere kant.

Daarnaast overwegen balans bal crunches, planken en opknoping been liften om rond uw ab workout te versterken.

Terug

Uw lumbale wervelkolom kunt opvragen achy zitten in een kajak voor zelfs een uur. Het is zo belangrijk om uw rugspieren versterken zoals uw kern als u wilt ontwikkelen een efficiënte en effectieve kajak voortschrijdende techniek. Roei oefeningen werken je rug of u een roeiapparaat, een pull-down-machine of een bankje gebruikt. Met behulp van een bank, zet de gewichten op de verdieping aan het ene uiteinde van de Bank en gezicht liggen op de Bank. Zet je voeten plat op de vloer als u meer ondersteuning nodig. Grip van de gewichten, je hoofd bijhouden en kijken rechtdoor, en langzaam verhogen de gewichten richting je borst. Houd je ellebogen in, heffen de gewichten zo hoog mogelijk te houden, dan knijp je schouderbladen, houd een paar seconden, en langzaam lager het gewicht.

Praktijk rollen

Versterking van spieren gebruikt tijdens de worp van een kajak door te oefenen met uw kajak op het droge. Zitten in de kajak, houd de peddel met beide handen en verhogen om de schouderhoogte. Gebruik uw rompspieren zachtjes Rock de kajak zijwaarts totdat het rolt over op zijn kant. Blijven gebruiken van uw rompspieren te houden de kajak evenwichtig op zijn kant en houd de positie zo lang mogelijk. Als u wilt, gebruikt u de peddel te winnen evenwicht wanneer je eerst de kajak tip over.


gerelateerde artikelen