Dieet voor suiker verslaafden

February 15

Dieet voor suiker verslaafden

Het consumeren van grote hoeveelheden suiker is gekoppeld aan hoge insulineresistentie, hoge bloeddruk en andere aandoeningen. Suiker is een onderdeel van de dagelijkse voeding, soms sluipen via onverwachte voedingsmiddelen geworden. In haar boek, "Suiker schok," Connie Bennett notities er zijn meer dan 100 verschillende namen voor zoetstoffen, meldt "Vrouwengezondheid" tijdschrift.

Document

Start het proces van het beperken van suiker inname door het documenteren van de suiker die je verbruikt, adviseert tijdschrift "Hele leven". Het blad suggereert het bijhouden van een dagboek suiker voor drie weken, door het lezen van etiketten en opname van alle suiker die je verbruikt. Na een tijdje zult u beginnen te merken een relatie tussen het voedsel dat je eet en uw energieniveaus.

Ontbijten

Ongeveer overslaan 90 procent van de mensen die zijn verslaafd aan suiker ontbijt, volgens een artikel in "Women's Health." Rond het midden van de ochtend, ze zal verbruiken grote hoeveelheden suiker in de vorm van donuts en suikerhoudende behandelt. In plaats daarvan overslaan ontbijt, hebben een vetarme yoghurt, muesli of havermout gemaakt met magere melk en natuurlijke pindakaas als een zoetstof.

Frequente maaltijden

Eet kleine maaltijden vaak zal steun in het breken van een suiker verslaving. Een combinatie van koolhydraten, gezonde vetten en eiwitten eten. Dr. Jana Klauer, auteur van "Hoe the Rich krijgen dunne," vertelt "Hele leven" dat eiwitten en vetten helpen zal bij het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel als ze als gevolg van suiker cravings vallen.

Fruit

Elisea Zied, M.S. R.D., een woordvoerder van de American Dietetic Association vertelde "Vrouwengezondheid" dat suiker verslaafden suikerhoudende voedingsmiddelen moeten vervangen door fruit zoals bananen, appels en bessen, die een bron van natuurlijke suiker met vezels en antioxidanten. Zied raadt ook gedroogde vruchten en 100% vruchtensappen als suiker vervangers.

Hoge-Sugar voedingsmiddelen

Elimineren van voedingsmiddelen van hoge suiker volledig, zoals frisdrank, snoep en ijs. Als u dagelijks een blikje frisdrank drinken, beginnen met het snijden tot elke andere dag en vervolgens vooruitgang naar een keer per week.

Als u moet

Als het hunkeren naar zijn teveel om te verwerken en je moet hebben een suiker-sensatie "Vrouwengezondheid" tijdschrift suggereert steken op 100 tot 150-calorie delen en niet meer dan 16g suiker.


gerelateerde artikelen