Percentage van de kinderen die niet te oefenen

May 9

Percentage van de kinderen die niet te oefenen

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, jeugd Zwaarlijvigheid tarieven drastisch gestegen sinds 1980. In 1980, ongeveer zijn 7 procent van de kinderen leeftijd 6 tot en met 11 en 5 procent van de kinderen van 12 tot en met 19 zwaarlijvig. Beide percentages gesprongen was tegen 2010 tot 18 procent. Samen met het nemen van een kijkje op de dagelijkse voeding van kinderen, moeten mensen ook het alarmerende percentage van kinderen die niet voldoende-- of--oefening krijgen beschouwen.

Serieus eng statistieken

Voorzitter van de Raad over Fitness, sport en voeding zegt dat slechts een derde van de Amerikaanse kinderen deelnemen aan fysieke activiteiten op een dagelijkse basis. Helaas, deelname aan teamsporten is geen garantie voor uw kind voldoende dagelijkse lichaamsbeweging, hetzij. Volgens een studie gepubliceerd in April 2011 de kwestie van "Archieven van pediatrische en Adolescent geneeskunde", krijgen slechts ongeveer 25 procent van de kinderen die teamsporten spelen voldoende dagelijkse beweging. Van de jonge atleten studeerde, bracht velen een gemiddelde van 30 minuten staan of zitten tijdens sportbeoefening.

Voordelen van oefening voor jongeren

Kinderen die niet uitoefenen, missen op de vele voordelen die zijn gekoppeld aan de dagelijkse fysieke activiteit. Samen met het verminderen van het risico om overgewicht, helpt dagelijkse oefening ook controle lichaam vet percentages, bloeddruk en cholesterol bloedspiegels. Regelmatige lichaamsbeweging stimuleert sterkere botten en spieren gezonder. Het vermindert ook het risico van verschillende ziekten zoals diabetes en bepaalde vormen van kanker. Regelmatige lichamelijke activiteit bevordert ook een betere slaap, verbeterde zelfvertrouwen, hogere zelfwaardering en een betere algemene kijk op het leven.

Hoeveel moeten kinderen uitoefenen?

De Centers for Disease Control and Prevention beveelt ten minste 60 minuten lichaamsbeweging per dag voor kinderen en adolescenten. Aërobe oefening moet deze 60 minuten, de grootste meerderheid uitmaken. Hoewel sommige dagen slechts gematigde intensiteit aërobe activiteit vereist, moeten kinderen streven naar krachtige-intensiteit aërobe oefening krijgen ten minste drie dagen per week. Gematigde intensiteit activiteiten bijvoorbeeld stevig wandelen of fietsen. Tijdens deze activiteiten, moet het iets moeilijk zijn om een gesprek voeren. Levendig-intensiteit kan o.a. intervallen uitgevoerd of spelen een sport die barst van de intense snelheid vereist. Tijdens deze activiteiten, moet het zeer moeilijk zijn om een gesprek voeren. Kinderen moeten ook deelnemen spierversterkende en bot-versterking van de activiteiten ten minste drie dagen per week. Deze activiteiten omvatten springtouw, doen push-ups, bomen klimmen of Turnen te doen.

Montage oefening in drukke schema 's

Als je niet kunt het braaklegging van 30 tot 60 minuten per dag voor uw kinderen om te oefenen, de uitoefening verdelen in meerdere sessies van de 15-minuten gedurende de dag. Bijvoorbeeld krijgt uw kind waarschijnlijk ten minste 30 minuten van NIS op school, waarin hij verschillende soorten oefening kan deelnemen. Wanneer hij van school thuiskomt, laat hem spelen buiten gedurende 15 minuten. Na het diner, moedig hem aan het hoofd buiten voor een andere oefening 15 minuten durende sessie. Tijdens de koudere wintermaanden, nemen de kinderen naar een lokale sportschool voor ten minste 30 minuten van oefening na school.


gerelateerde artikelen