Hoe kunt u het terugzetten van goede bacteriën

April 18

Hoe kunt u het terugzetten van goede bacteriën

Het spijsverteringskanaal bevat natuurlijk bacteriën, ongeveer 400 soorten om precies te zijn. Veel van deze bacteriën goede gezondheid te bevorderen door het stimuleren van het immuunsysteem, het verteren van voedsel en het tegengaan van alle schadelijke bacteriën die kunnen worden ingevoerd door het lichaam. Wanneer het saldo van bacteriën wordt gewijzigd, met name door het nemen van antibiotica, kunnen de bacteriën moeten worden vervangen. Probiotica zijn goede bacteriën die opnieuw koloniseren de darm om te helpen herstellen van de gezondheid.

Stap 1

Koop een probiotische supplement dat wordt verkocht in natuurlijke voeding en natuurvoeding winkels. Sereniteit Aberdour, een naturopathic arts voor «««Alive.com, legt uit dat gezonde volwassenen doses van 2 tot 10 miljard bacteriën, die vaak in capsule vorm komen kunnen nemen. Overleg met uw arts als u vragen over de dosering hebt.

Stap 2

Het supplement van de probiotische na de maaltijd op een volle maag in te nemen Het zuur van de maag kan de bacteriën te doden voordat het de darmen. Voedsel zal het verhogen van de pH van de maag. Of neem een probiotische supplement met een zuurbestendige coating ter bescherming van de goede bacteriën uit het zuur van de maag. Probiotica moet komen van de darmen voor doeltreffendheid en opnieuw kolonisatie van de goede bacteriën.

Stap 3

Neem het probiotische supplement zoals aangegeven op de fles, of door uw arts. Neem dagelijks, vooral wanneer antibiotische therapie ondergaan.

Stap 4

Eet yoghurt met live, actieve culturen ten minste eenmaal per dag ter vervanging van de bacteriën in het spijsverteringskanaal. Niet alle yoghurt bevat deze culturen, die in wezen levende bacteriën. Yoghurt-producten die deze culturen bevatten zal duidelijk worden gemarkeerd.

Waarschuwingen

  • Probiotica moet niet worden gegeven aan kinderen of ernstig zieke patiënten, volgens het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde. Koop probiotica van een vertrouwde bron, zoals de NCCAM rapporteert dat sommige producten bleken te hebben minder probiotica dan beweerd op het etiket, en sommige zelfs een verschillende spanning van bacteriën hebben dan wat is vermeld.

Tips

  • Bijvoederen van probiotic nemen of yoghurt te eten wanneer u neemt een cursus van antibiotica, die van doden van de slechte bacteriën die de ziekte veroorzaken. Helaas, het is niet selectief en het ook de goede bacteriën teniet. Gas, diarree en maagkrampen kunnen voortvloeien uit de afschaffing van deze goede bacteriën.

Wat die u nodig hebt

  • Probiotische supplement
  • Yoghurt met levende culturen

gerelateerde artikelen