Skaten werkt: wat spieren?

April 14

Skaten werkt: wat spieren?

Skaten, ook bekend als de skeeleren, is een vorm van oefening dat de monotonie van een training van de machine in een sportschool breekt. Afgezien van het feit dat dit weinig impact is, veroorzaakt het ook een mooie calorie uitgaven. Een 185-pond persoon verbrandt 311 calorieën met 30 minuten van skeeleren, volgens de Harvard Health Publications. In een training, u niet alleen calorieën verbranden, maar je werven ook meerdere spieren. Deze bevinden zich voornamelijk in het onderlichaam.

Bilspieren

De bilspieren bestaan uit de gluteus maximus, medius en minimus. U verricht tijdens de skaten, twee bewegingen die deze spieren werken — heup extensie en hip ontvoering. Hip extension vindt plaats wanneer u uw dij achterwaarts verplaatst. Hip ontvoering vindt plaats wanneer u uw dij verplaatst lateraal juiste voordat u van de grond met uw voet duwen. Dit veroorzaakt ook u een kleine, rondachtige spier werken op de buitenste heup genaamd de tensor fascia latae.

Musculus quadriceps

De quadriceps zitten aan de voorkant van de dijen en ze bestaan uit de rectus femoris, de musculus vastus medialis, de musculus vastus lateralis en de musculus vastus intermedius. Elke keer dat u uw knie uitbreidt en flex uw heup, activeren deze spieren. Flexie heup plaatsvindt tijdens skaten als u uw dij vooruit. Knie extensie vindt plaats wanneer u strek uw been. Flexie heup zorgt ook voor u werken een kleine spier-groep, hierna aangeduid als de iliopsoas of heup flexoren. De iliopsoas begint aan de voet van de maag en vertraagt in de bovenkant van de dij gebied. Het bestaat uit twee spieren — de iliacus en psoas grote.

Hamstrings

De hamstrings zit op de achterkant van de dijen onder de bilspieren en bestaan uit de musculus biceps femoris, semimembranosus en semitendinosus. Deze spiergroep krijgt werkte toen u uitbreiden van je heupen en je knieën flex. U uitvoeren knie flexie wanneer u uw voet van de grond tillen en verplaatsen van uw hiel richting uw kont terwijl skaten.

Abductoren

De binnenste dijen hebben kleine spieren bekend als de adductoren. Wanneer u uw dij naar binnen verplaatst, u uitvoeren adductie en werken van deze spieren. De adductoren bestaan uit de adductor brevis, magnus en longus, evenals de pectineus en de gracilis.

Buikspieren

Het ABS-systeem bestaat uit twee delen — de rectus abdominis en obliques. De rectus abdominis is de grote spier die van de onderborst neer aan het bekken loopt. De obliques uitvoeren naast de ribben aan een diagonale hoek. Wanneer u RollerBlade, werkt u deze spieren te produceren van kracht, uw lichaam in evenwicht en stabiliseren van uw wervelkolom. Als je om te skaten in een snel tempo, zou de nadruk meer intense. Je werkt ook een diepe buikspier genoemd de transverse abdominis. Dit is voornamelijk werkte wanneer u je maag tijdens de ademhaling tekent. Nogmaals, met een hoge intensiteit, werkt deze spier met grotere kracht.


gerelateerde artikelen